Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Gloria otellerine ödül

  Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Gloria otellerine ödül
Özaltın Otel İşletmeleri - Gloria Hotels & Resorts, SGK’ya en çok prim ödeyen firma kategorisinde 2. sırada yer alarak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ödüle layık görüldü.


2009 yılı en çok SGK primi ödeyen 2.şirket olma unvanını elde eden Gloria Hotels&Resorts, geçtiğimiz günlerde düzenlenen, Geleneksel Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Vergi Ödül Töreni’nde ödülünü aldı.

Türkiye'nin en büyük otel işletmelerinin yer aldığı, turizm sektörünün nabzının attığı Antalya şehrinde elde edilen bu başarı, Gloria Hotels&Resorts’un sosyal güvenlik konusuna verdiği önemin göstergesi niteliğini taşıyor.

1997 yılında Gloria Golf Resort ile turizm sektörüne giren Özaltın Holding,  kısa sürede Gloria Verde Resort, Gloria Serenity Resort ve Gloria Golf Club ile sektörde lider markalardan biri haline gelmiştir. Turizmin, Türk ekonomisi ve Türkiye markası için öneminin bilinciyle hareket eden Gloria Hotels & Resorts, gerek tesisleşme gerekse kaliteli insan gücüne yaptığı istikrarlı ve yenilikçi yatırımlara devam ederek kalitede süreklilik ve koşulsuz misafir memnuniyeti odağı doğrultusunda hizmet vermektedir.


Bu Haber 15.12.2010 - 16:09:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.