Setur erken rezervasyon dönemini başlattı

Setur erken rezervasyon dönemini başlattı
Tur operatörleri art arda erken rezervasyon dönemlerini başlatıyor. Setur da yüzde 45'e kadar indirim seçeneği sunan erken rezervasyon dönemini açtı. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, 2016 planlarını yapmaya başlayanlar için dikkat çekici fırsat ve önerilerde bulundu.


Setur yüzde 45’e varan indirimler ve sunulan fırsatlar ile erken rezervasyon seçeneğinin her sene olduğu gibi bu yıl da tatilciler için hayli dikkat çekici olması bekleniyor. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “23 Kasım’da başlatacağımız erken rezervasyon kampanyamız kapsamında farklı fiyat aralıklarında, her zevke ve bütçeye uygun yüzlerce otelde yüzde 45’e varan indirimler sunmaktayız. Misafirlerimiz yalnızca otelleri uygun fiyata almakla kalmayıp, bu yıla özel olarak havalimanı transferlerinde de erken rezervasyon indirimi fırsatından yararlanacaklar.” dedi.

72 SAATE KADAR YÜZDE 100 İADE

Erken rezervasyonda misafirlerin en çok tereddüt ettiği ve sorduğu sorulardan biri olan iade ve iptaller  hakkında da konuşan Temeller, “72 saate kadar gerçekleşen iptallerde yüzde 100 iade yapıyoruz, fiyatın değişmesi durumunda değişen fiyata göre işlemi yeniliyoruz.” dedi.

“Erken rezervasyon kampanyasının uygun fiyat, istenen tarih, daha iyi bir oda ve önceden ödeme kolaylığı gibi avantajlarının olduğu bir gerçek.” diyen Temeller, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Misafirlerimizin aile yapıları, dünya görüşleri, gelir düzeyleri gibi farklı nedenlerle tatil beklentileri değişiklik gösterebiliyor. Setur olarak deneyimli seyahat danışmanlarımızla her türlü farklı beklentiyi karşılayacak biçimde kişiye özel tatil paketleri sunabiliyoruz. Doğanın içinde sakin ve huzurlu bir tatilden, yüksek tempolu ve eğlence ağırlıklı seçeneklere ya da çocuklara odaklanılan opsiyonlara kadar geniş bir yelpazeden avantajlı biçimde yararlanmak mümkün.''

Tercihini lüks otellerden yana kullanacaklar için de önerilerde bulunan Oktay Temeller, fiyatların sezonda gecelik kişi başı 250 TL ile 750 TL arasında olduğunu belirtti. Temeller, balayı çiftlerini de unutmadıklarını belirterek, “Evlilik planları olan  çiftler için de muhteşem balayı seçenekleri hazırladık. 2016 yurt içi erken rezervasyon kapsamında sunacağımız balayı seçeneklerinde lüksü ekonomik yaşama avantajının yeni evli çiftlere çok cazip geleceğini ve hoş süprizlerimizle unutulmaz bir balayı geçireceklerini düşünüyoruz.” dedi.

GEÇTİĞİMİZ YIL BODRUM, BELEK, ÇEŞME VE FETHİYE ÖNE ÇIKTI

Son olarak geçtiğimiz yılın ilgi gören bölgelerine değinen Temeller, 2016 tatil sezonu trendlerinin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bodrum, Belek, Çeşme ve Fethiye’de yoğunlaştığını ve bu bölgedeki otel ve resortların konfor ve lüks açısından dünya standartlarında olduğunu belirtti.




Bu Haber 23.11.2015 - 12:42:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.