Raffles İstanbul Zorlu Center'in Genel Müdürlüğü'ne deneyimli isim

Raffles İstanbul Zorlu Center'in Genel Müdürlüğü'ne deneyimli isim
Eylül ayında kapılarını açacak olan Raffles İstanbul Zorlu Center, Genel Müdür Tarek Mourad liderliğindeki tecrübeli kadrosu ile seyahat tutkunlarına lüks ve estetiğin İstanbul kültürüyle buluştuğu yepyeni bir konaklama deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

 
 
İlk otelini 1887 yılında Singapur’da açan Raffles Hotels, günümüzde Singapur, Çin, Kamboçya, Seyşel Adaları, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fransa’da seyahat tutkunlarını Raffles geleneği ve misafirperverliğiyle buluşturuyor. Hizmet vermeye başladığı her ülkede Raffles geleneği ve “duygusal lüks” anlayışını yerel kültürle birleştiren zincir, deneyimli kadrosuyla İstanbul’u yepyeni bir hizmet anlayışı ile tanıştıracak.
 
Raffles İstanbul’da Genel Müdürlük görevini, otelcilik sektörünün önde gelen isimlerinden Tarek Mourad üstlendi. Mourad kariyerine Bahreyn, Mısır ve Katar’daki Sheraton Grubu ve Le Royal Meridien’de başladı. Daha sonra Four Seasons grubunda görev alan Mourad, buradaki 14 yılına çok sayıda başarı ve otel açılışları sığdırdı. Sharm El Sheikh, Riyad ve Las Vegas’da üst düzey görevlerin ardından, Raffles ailesine katılmadan önce İstanbul’da Four Seasons Sultanahmet’te ve son olarak Four Seasons Bakü’de Genel Müdürlük görevlerini üstlendi.

Mourad görevi ve Raffles İstanbul Zorlu Center’ın yönetim felsefesi ile ilgili önemli noktaları şöyle dile getiriyor: “Bizim ekip olarak mottomuz ‘Passion to Exceed’ yani ‘Aşma Tutkusu’. Raffles İstanbul’un farkı, misafirlerine tamamen ‘kişiye özel’ bir konaklama deneyimi yaşatması olacak. Biz iyi seyahati yaşam biçimi haline getirmiş kişilere duygusal bir lüks deneyimi vaat ediyoruz. Böyle bir ekiple, çok sevdiğim İstanbul’da, moda, performans sanatları ve seçkin yeme-içme olanaklarının birarada sunulduğu Zorlu Center’ın içinde bir Raffles oteli  açmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.
Raffles Hotels & Resorts Başkanı Peter French ise Mourad’ın göreve gelişi ile ilgili “Tarek Mourad’ın Raffles ailesine katılmasından dolayı çok mutluyuz. İstanbul’daki  ilk, Avrupa’daki ikinci otelimiz, hikâyemizde doğu ile batıyı birleştiren yeni bir sayfa açacak. Tarek Mourad’ın otelcilik sektöründeki deneyimi ve uzmanlığına güveniyoruz ve kendisinin dünya çapında otel açılışlarındaki tecrübesi sayesinde Türk turizm sektörüne başarılı bir giriş yapacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Raffles İstanbul Zorlu Center, Tarek Mourad’ın liderliğindeki yönetim kadrosu ile Eylül ayı itibariyle ilk misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.


Bu Haber 08.08.2014 - 10:13:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.