Jolly Tur Anadolu çıkışlı turlarla tüm Türkiye’yi tatile götürüyor

Jolly Tur Anadolu çıkışlı turlarla tüm Türkiye’yi tatile götürüyor
Turizm sektörünün yüzde 100 müşteri memnuniyetine odaklanan yenilikçi ismi Jolly Tur, Emitt Fuarı’nda dikkat çeken ve ziyaret edilen turizm şirketlerinden oldu. 'Tüm Türkiye Jolly Tur İle Tatile' misyonu çerçevesinde Anadolu’nun her noktasından ulaşım imkânı sağlayacak çözümleri geliştirmeye devam eden Jolly Tur, yeni seyahat paketleri ve trend yaratacak yatırımlarıyla da sektördeki pozisyonunu güçlendiriyor.

Jolly Tur Anadolu çıkışlı turlarla tüm Türkiye’yi tatile götürüyor
Jolly Tur Anadolu çıkışlı turlarla tüm Türkiye’yi tatile götürüyor

Jolly Tur,  kendi alanında dünyanın 5’inci büyük fuarı olan Emitt’te dikkat çeken ve ziyaret edilen turizm şirketlerinden oldu. Jolly Tur üst düzey yönetimi fuarda tam kadro yer aldı. 
 
Müşteri memnuniyetine verdiği önemi ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi Belgesi ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan aldığı 'Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü' ile kanıtlayan Jolly Tur, hizmet ağını da genişletmeye devam ediyor. 20 olan AVM ofis sayısının 35’e yükseltilmesi, Türkiye genelindeki ofislerde çağın gereklerine uygun olarak görsel ve teknolojik renovasyonlar gerçekleştirilmesi, call center kapasitesinin 100 kişiye yükseltilmesi bu yatırımlardan sadece birkaçı. Yine bu doğrultuda otel yelpazesini de genişletmeye devam eden firma, son olarak 20’ye yakın yeni açılan oteli de satış portföyüne kattı. 
 
ANADOLUNUN HER KÖŞESİNDEN SEYAHAT İMKANI
 
Jolly Tur, Yurtdışı Turları için Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm Anadolu şehirlerinden iç hat bağlantıları sağlayarak Türkiye’nin her noktasından seyahat imkânını sağlarken, kültür turlarında ise son 4 yıldır genişletilerek ilerletilen operasyonlarla Diyarbakır’dan Mersin’e, Trabzon’dan Denizli’ye tüm pek çok şehirlerden kalkışı olan turlar düzenleyerek tüm Anadolu’ya tatil fırsatı yarattı.
Diğer yandan, Jolly Tur, artık kış-yaz en çok ilgi gören destinasyonlardan Kıbrıs’a da ücretsiz uçak bileti ve ücretsiz transfer kampanyası başlattı.
 
LÜKS SEYAHATTE YENİ TRENDLER
 
Cruise turlarında 199 Euro’dan başlayan vizesiz Yunan Adaları turuna bu yıl ağırlık veren Jolly Tur, geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında cruise turlarındaki satışı ikiye katlamış durumda. Ayrıca, cruise turları kapsamındaki yeni destinasyonlarıyla dikkat çeken bir atak sergileyen şirket, dünyanın en önemli yarışlarından 'Formula 1 Grand Prix', 'Cannes Film Festivali' ve 'Rio Karnavalı'nın da içinde yer aldığı çok özel gemi turları düzenlemeye başladı. Dünya genelinde 6 ve 7 yıldız olarak adlandırılan birçok gemi turunu portföyüne katan Jolly Tur Ailece Yurtdışı tatili yapmanın en güzel yolunun gemi turlarından geçtiğini belirtti. 


Bu Haber 22.01.2015 - 14:07:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.