Bodrum’dan büyük tanıtım atağı

Bodrum’dan  büyük tanıtım atağı
Dünyanın en önde gelen müzik organizasyonlarından birisi olan Radio Chanson Müzik Festivali, 4-11 Ekim 2015 tarihlerinde Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA da gerçekleştirilecek. Sovyetler Birliği'nin dağılmasından sonra dünyanın birçok ülkesine giden ve topraklarından uzakta yaşayan Rus sanatçılar tarafından oluşturulan bu müzik akımı, şu an tüm özellikle BDT ülkelerinde olmak üzere tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip.


Her yıl farklı ülkelerde ve farklı bölgelerde gerçekleştirilen Radio Chanson Festivali'nin, bu sene Hilton Bodrum Türkbükü ’nün büyük çabaları neticesinde Bodrum'da organize edilmesine karar verildi. Biletler satışa çıkarıldıktan sonra dünyanın her yerinden gelen talepler neticesinde hızlı bir şekilde tükenmeye devam ediyor.

Festivalde sahne alacak şarkıcılar arasında dünyaca ünlü şarkıcılar Alexander Rozenboum, Sergei Trofimov, Alexander Buinov, Alexander Novikov, Igor Saruhanov, Rada Rai, Avraam Russo, Alexander Lominsky, Sergei Kurenkov yer alıyor.
 
Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA Genel Müdürü Zafer Tangil yaptığı açıklamada bölgenin Rusya'da tanıtımı için işletme olarak ekstra gayret sarf ettiklerini ve bunların karşılığını görmekten de son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Hilton Bodrum Türkbükü Resort & SPA İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gülnur Atmaca ise, her anlamda başarılı bir yaz sezonu geçirdiklerini ifade ederek, "Radio Chanson Festivali sadece Rusya’nın değil dünyanın en saygın festivallerinden birisidir. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde, uçak ve paket desteklerinden ötürü Coral Travel ‘a ayrıca teşekkür ediyorum. Bu festivalin işletmemizde gerçekleşecek olmasından ötürü de büyük bir heyecan ve gurur içerisinde olduğumu ifade etmek isterim’’ dedi.

 


Bu Haber 08.09.2015 - 14:42:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.