2 hava yolu şirketi İstanbul uçuşlarını durdurdu

2 hava yolu şirketi İstanbul uçuşlarını durdurdu
Swiss Airlines İstanbul seferlerini 2017 yaz sezonuna kadar durdurduğunu açıkladı. Yaz sezonunda seferlerin yapılıp yapılmayacağı 2017 mart ayında yapılan değerlendirmenin ardından belli olacak. Eva Air da haftanın 4 günü icra edilen Taipei-İstanbul seferlerinin 'politik karışıklıklar' nedeniyle 25 Mart 2017 tarihine kadar askıya alındığını duyurmuştu.


TurizmGüncel

Lufthansa’nın yan kuruluşu olan İsviçre’nin en büyük hava yolu şirketi Swiss Airlines, İstanbul uçuşlarını durdurduğunu açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada karara gerekçe olarak terör saldırıları ve darbe girişimi ile birlikte talebin iyice düşmesi gösterildi. Açıklamada ayrıca şirketin THY ile rekabet edemediği, düşen fiyatların gelirleri de büyük ölçüde etkilediği belirtildi.

KARAR 25 MART’TA VERİLECEK

Hava yolu şirketinin uçuşları 30 Ekim’e kadar sürerken, bu tarihten sonra şimdilik 25 Mart 2017 tarihine kadar uçuş düzenlenmeyecek. Swiss Airlines, İstanbul’a günde 2 sefer düzenliyordu.

TAIPEI UÇUŞLARI DA ASKIYA ALINDI

Tayvan merkezli özel hava yolu şirketi Eva Air da haftanın 4 günü icra edilen Taipei-İstanbul seferlerinin 'politik karışıklıklar' nedeniyle 25 Mart 2017 tarihine kadar askıya alındığını duyurmuştu.



Bu Haber 29.07.2016 - 11:29:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.