Vadi Karatopraklı'dan açıklama: İşletme ve kiracılık hakkımıza saldırıldı

Vadi Karatopraklı'dan açıklama: İşletme ve kiracılık hakkımıza saldırıldı
Harman HV Turizm Yatırımları AŞ tarafından Yusuf Vadi karatopraklı imzasıyla yapılan basın açıklamasında, Adupe ve Silkar Turizm tarafından Lykia World Links Golf Antalya üzerindeki kiracılık sıfatlarına ve işletme haklarına yönelik saldırılarda bulunulduğu belirtildi.


Harman HV Turizm Yatırımları A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, şu noktaların altı çizildi:

"Harman HV Turizm Yatırımları A.Ş. (“Harman”) olarak Adupe Petrol Taşımacılık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Adupe”) ve Silkar Turizm Yatırım ve  İşletmeleri  A.Ş.  (“Silkar”)  ile  akdetmiş olduğumuz 12 Haziran 2014 tarihli Hasılat Paylaşımlı Alt Kira Sözleşmesi uyarınca “Lykia World Links Golf Antalya” isimli Tesisi 12 Haziran  2014 tarihinden bu yana alt kiracı sıfatıyla işletmekte ve ilgili sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi eksiksiz bir biçimde ifa etmekteyiz.

Ancak son dönemde gerek Adupe, gerekse Silkar tarafından alt kiracılık sıfatımıza ve tesis üzerindeki yönetim hakkımıza yönelik saldırılar gerçekleştirilmektedir.

Turizm sektöründe!uzun yıllardır bilgi, deneyim ve dürüstlükleri ile tanınan kişilerce kurulmuş itibarlı bir şirket olarak şimdiye kadar sektörde gerçekleştirdiğimiz her işte olduğu gibi Lykia World Links Golf Antalya isimli tesisin alt!kiracı sıfatıyla işletilmesinde de akdettiğimiz sözleşmeye uygun!olarak faaliyetlerimizi sorunsuz ve başarılı bir biçimde sürdürmekteyiz.

Ancak tesisin bir önceki işletmecisi olan Club Méditerranée SA da dahil olmak üzere sektörde faaliyet gösteren birçok yerli ve yabancı tur operatörü ile problemler yaşayan, çalıştığı tedarikçilere borçlarını ve işine son erdiği hiçbir çalışanına maaşları dahil haklarını ödemeyen, yaşadığı mali problemler nedeniyle iflasın eşiğine gelen Silkar ve Adupe’nin herhangi bir mahkeme ya da idari makamlardan alınmış karara dayanmaksızın keyfilik ve hukuka aykırılık teşkil eden, Tesis üzerindeki yönetim hakkımıza ve alt kiracılık sıfatımıza yönelik haksız eylem ve işlemleri başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Öncelikle bu saldırılara karşı cevapsız kalmadığımızı, bu şirketler hakkında yasal zeminde mücadeleye devam etmekle beraber hukuki haklılığımız nedeniyle soğukkanlılığımızı ve sağduyumuzu sürdürerek ve hukuk dışı bu saldırılara prim vermeyerek tesisimizi işletmeye devam ettiğimizi, Adupe’nin tedarikçisi veya Harman’ın muhatabı olan tur operatörleri ve otel personelinin herhangi bir!tereddüde düşmeksizin yanımızda olmalarını çok önemsediğimizi, güveninizin gücümüze güç kattığını, başarılı çizgimizden ödün vermeksizin güzel projelere imza atmayı sürdüreceğimizi, Harman ailesi olarak tüm dost, arkadaş ve büyüklerimize bildirir; bu süreçte yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunarız."



Bu Haber 09.02.2015 - 14:07:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet 13.07.2017 - 04:01

    Sayın Vadi Karatoprakli, milletin tazminatlarini ödemeyyin siz çıkar bunun acısı biryerlerden. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

  • Serkan 13.07.2017 - 03:42

    Iscinin parasına göz diken Vadi Karatoprakli " nin haktan hukuktan bahsetmesi trajikomik.Hak hukuk diyen insan Şahin"e biner işçisinin hakkını oder.

  • Cemal 08.07.2017 - 06:05

    Milletin tazminatlarini ödemeyen Vadi Karatoprakli haktan adaletten bahsediyor.Siz önce garibanin fakir fukaranin tazminatlarini ödeyin.

  • köylerin köyü 23.02.2015 - 11:30

    Yok neymiş kiralamışmış danışıklı döğüşüyorsunuz bilmeyen mi var. Silkara çalışıyorsunuz ama kiracı pozisyonunda gibi gözüküyorsunuz. Siz biraz götürme tartısının topuzunu fazla kaçırınca Silahtaroğluda viyaklıyor. Tam tencere kapaksınız yani.

  • Eski bir çalışan 11.02.2015 - 11:23

    Silkar Eski Silkar değil artık bunu cümle alem biliyor ama Silkar Yönetimi farkında değil ve en son yaptıklarıyla battıkça batıyorlar. Club Med in Silkar dan istediği yenilikler yerine getirilmediği için gittiğini iddaa SİLKAR yönetimi ,hiçte alakası yok... Club Med tesisin işletmesini aldı ve tabi ki olacaklardan haberi yoktu , işletmesini aldıkları tesis Sahipleri borç batağında boğuldu boğulacaklar. Personelin Tazminat ve Maaş alacakları,tedarikçilerin alacakları yüzünden gelen icralardan dolayı tesisin operasyonunu yapamaz hale geldiler ve kaçıp gittiler..(Düşünün içerde misafir varken icra memuru geliyor ve haciz işlemi yapıyor , bu bir değil iki değil yüzlerce defa olursa) ... Silkar bu bunalımdan kurtulmak için çırpınıyor yatırımcılarla görüşüyor,işletmeçilerle konuşuyor ve hiçbir çıkış yolu bulamıyor, sonunda şu anki Tesisi işleten Şirketle anlaşıyor ve işler yoluna girmeye başladı derken böyle abuk subuk olaylarla tabiri caizse bindikleri dalı kesmeye çalışıyor....Allah onları bildikleri gibi yapsın...

  • 11. köy 11.02.2015 - 04:10

    9. ve 10. köy Bir Dosta cevabınızı bekliyorum. 12. ve 13. köy ortaya çıkmadan cevaplarsanız sevinirim. Bu arada 1,2,3,4,5,6,7,8inci köyler neden susuyor? Merakla yorumları bekleniliyor.

  • Silkar 11.02.2015 - 02:30

    Dürüstlük konusunda Mangalda kül bırakmayan Silkar Turizmin yönetim kurulu üyeleri Yanında daha önceden çalışmış personelin haklarını , maaşlarını ödemeyerek ne dürüstlüğünden bahsediyorlar acaba. Hepsi kenilerini kurtarma derdini düşmüş başka kimseyi gördükleri yok Yalnız öyle bir bataga batmışlarki ordan artık çıkış yok Gerçekten düzgün ve dürüst bir şekilde orayı işleten Harman Turizme yaptıkları haksızlık , kurdukları komple teorileri hepsi keni ayaklarına dolanacaktır . Adalet elbet yerini bulacak herkes hak ettiği ile muamele ile karşı kalacaktır . Şunu unutmasınki Silahtaroglu ailesi yaptıklarının hesapları iki dünyada da veremeyecekler

  • 10 köy 11.02.2015 - 12:27

    VADİ NİN AÇIKLAMALARINDA HERHANGİ BİR BELGE BEYANI YOK.BOL KESEDEN SALLIYOR VE ALGI OPERASYONU YAPIYOR...AYRICA TUİ SATIŞLARINI BUNLAR OLMADAN ÇOOOK ÖNCE DURDURDU...VADİ SÜPER BİR ADAM OLSAYDI ELA BIRAKMAZDI...

  • Bir Dost 11.02.2015 - 09:42

    910 köy Ortada sözleşmeler vardır, imzalanan protokoller vardır, yazışmalar ödemeler belgeler vardır. Yani olup biten herşey aslında bellidir. Doğru tekdir. peki sonuç ? Bakın Harman HV yönetimi halen Lykia World Hotelde işletmeci sıfatı ile yer almaktadır. Varsayımlar ile değil , evraklar belgeler ile konuşumak doğruyu gösterir.

  • 9. köy 10.02.2015 - 06:38

    10. köy, kalemine sağlık. doğru demişsin.

  • Erol Timur Bayrak Frankfurt Airport 10.02.2015 - 03:06

    bu tür gelismeler türk turizmine zarar veriyor. TUI satislari durdurmus. Lütfen kedinizi degil, türkiyeyide düsünün..

  • 10. köy 10.02.2015 - 02:53

    şimdi VADİ diyorki biz tüm yükümlülüklerimizi yerine getirdiğimiz halde mülk sahibi bizi tesisten kovalıyor...akıl var mantık var tüm yükümlülüklerini yerine getirseydiniz dünyadaki hiç bir mal sahibi sizi oradan kovalamazdı...O ZAMAN O MAL SAHİBİ SALAK DEMEKKİ SEN GİBİ ALTIN YUMURTLAYAN TAVUĞU KESİYOR...KİM BİLİR NE YAPTINIZDA MAL SAHİBİ SİZİ KOVALIYOR...

  • Bir Dost 10.02.2015 - 11:05

    Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır.. Hiçbirşeyin sizi yıldıramayacağından eminim. Başarılarınızın devamını dilerim. Harman HV Ailesi.

  • Melek yüzlü şeytan SİLKAR turizm 09.02.2015 - 09:29

    Ömrümün sonuna kadar çalışsam dahi, biriktiremeyeceğim hayallerimi, çoluk çocuğumun rızkını gasp eden Silahtaroğlu ailesi... Size herşey müstehak. İki elim yakanızda.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.