Utrecht Vakantiebeurs Fuarı kapılarını açtı

Utrecht Vakantiebeurs Fuarı kapılarını açtı
Hollanda'nın en önemli turizm fuarı konumunda bulunan Utrecht Vakantiebeurs Fuarı 39'uncu kez kapılarını açtı. Türkiye'den sektör temsilcilerinin de yer aldığı toplam 150 ülkeden bin 400'ü aşkın turizm kuruluşunun katılması bekleniyor.



Avrupa'nın önde gelen turizm fuarlarından olan Utrecht Vakantiebeurs Fuarı açıldı. Türkiye için önemli pazarlardan birisi olan Hollanda ve çevresindeki ülkelere hitap eden fuarda, Türkiye'nin Türk Turizm Müşavirliği'yle birlikte açılan ortak stantlarda her iki ülkede faaliyet gösteren çok sayıda turizm kuruluşuyla temsil ediliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Lahey Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği Ataşe Yardımcısı Ahmet Temurci, "Müşavirliğimiz fuara 750 metrekarelik bir alanda yaklaşık 40 katılımcı kuruluş ile birlikte katılmaktadır. Türkiye Utrecht Turizm Fuarı'nın en büyük 10 katılımcısı arasında yer almaktadır." dedi.

Türkiye için büyük önem taşıyan fuarda Boyut Yayın Grubu tarafından hazırlanan Travel&Hotel Guide Katalog ve CD'lerinin de Türkiye'deki turizm tesislerini uluslararası arenaya taşımada yardımcı olması bekleniyor.



Bu Haber 07.09.2011 - 19:31:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.