Türkiye'de 10 otele ulaştı, 4 yeni markayı piyasaya sundu

Türkiye'de 10 otele ulaştı, 4 yeni markayı piyasaya sundu
Meeting Point Hotels, 4 yeni otel markasını ITB Berlin Fuarında görücüye çıkarıyor. Labranda Hotels&Resorts’a ek yeni markaları ile otel zinciri sayısını 5’e çıkaran grup, dünyanın farklı noktalarındaki tüm tatilcilere hitap etmeyi hedefliyor.

 
Meeting Point Hotels, bugün duyurusunu yaptığı yeni otel markaları Kairaba Hotels&Resorts, Clubs Plus Resorts, Budget Hotels; kısa süre önce hayata geçirdiği Design Plus ve 2015’ten bu yana 50’yi aşkın oteli ile faaliyet gösteren Labranda Hotels&Resorts ile birlikte otel markalarının sayısını 5’e çıkarttı. Meeting Point Hotels, bu yeni yatırım hamlesi ile hitap ettiği müşteri yelpazesini genişletmeyi hedefliyor.



FTI Group CCO’su ve Yönetim Direktörü Roula Jouny, Meeting Point Hotels’in yeni otel markalarına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''DOĞRU HEDEF KİTLESİNE HİTAP EDEBİLMEK İÇİN...''

“Yeni otel markalarımızı açıklıyor olmaktan dolayı son derece mutluyum. Markalarımızın kendi yolunda ve Meeting Point Hotels çatısı altında ilerliyor oluşu, konukların ilgi ve beklentilerine en uygun konaklama seçeneklerini otellerimiz bünyesinde bulabileceğine dair güvenimizi artırıyor. Bu süreçte tüm markalarımızın doğru hedef kitlelerine hitap edebilmeleri için ürünlerimizi farklılaştırmaya; bunun yanı sıra tüm otellerimizde sunmuş olduğumuz hizmet kalitemizi artırmaya odaklanıyoruz.

Otel koleksiyonumuz Design Plus’ın açılışından ve bünyesindeki ilk oteli, Las Palmas de Gran Canaria’da yer alan Bex Hotel’in ödül kazandıran büyük başarısından dolayı büyük mutluluk duyuyorum.

''TÜRKİYE'DE 10 OTELİMİZ VAR''

Yeni markalara ek olarak Meeting Point Hotels Gambiya’daki iki yeni oteli ile büyümesini sürdürüyor. Yeni yatırımı ile faaliyet gösterdiği ülke sayısını sekize çıkaran Grup, yakın zamanda yeni ülkelerde de otel yatırımları yapmaya hazırlanıyor. Grup, aynı zamanda bulunduğu ülkelerde varolan portfolyosunu genişletme yolunda da çalışmalarına devam ediyor. Meeting Point Hotels bünyesinde Türkiye’de 10 otel bulunurken Grup; Mısır’da 8, Yunanistan’da son yatırımı Labranda Sandy Beach and Sandy Villas ile 7 otele ulaştı. Bunlara ek olarak, kısa bir süre önce Gran Canaria ve Tenerife’de bulunan 3 otel de Meeting Point Hotels bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Sözlerine Grubun yeni markalama stratejisi ile ilgili değerlendirmede bulunarak devam eden Roula Jouny, çalışmalarının bu yıl içinde tamamlanacağını beliterek, “Çeşitli otel markalarımızın yeniden markalama ve uygulama çalışmaları 2018’in üçüncü çeyreği itibarıyla sonuçlanmış olacak. 8 ülkedeki geniş portfolyomuzu vitrine çıkarmak ve yerel değerlerle bütünleşmiş konukseverliğimizle misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.


Bu Haber 06.03.2018 - 12:40:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.