TravelBird iflas etti

TravelBird iflas etti
Hollanda-Amsterdam merkezli TravelBird finansal iflas ilan etti.

TurizmGüncel - Dış Haberler

2018 yılında kurulmasının ardından hızla büyüyen ve operasyonlarını durdurduğu tarihe kadar 20 milyon euroluk satış yapan online rezervasyon platformu TravelBird iflasını açıkladı.

TEDARİKÇİLERİN BORCUNU ÖDEYEMEDİ

Tech.eu'da yer alan haberde, 2015 yılında 700'e yakın personel istihdam eden TravelBird'in bünyesinde şu anda 310 civarında personelin çalıştığı belirtildi. Şirketin web sitesinde yapılan açıklamada, tedarikçilerin borçlarını ödeyecek finansal kaynak bulunamadığı için iflas edildiği kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Kurulduğu 2010 yılından bu yana hızla büyüyen TravelBird, ilk defa 2018 yılının ilk yarısında karlı hale geldi. Ancak mevsimsel dalgalanmalar nedeniyle partnerlere ödeme yapılması konusunda sıkıntı yaşanmaya başlandı ve TravelBird aktif bir şekilde finansman arayışına girdi ancak başarılı olamadı.

8 YILDA 7 MİLYON MÜŞTERİYE ULAŞTI

TravelBird Geride kalan 8 yılda 7 milyondan fazla tatilciye ilham kaynağı oldu. Yıllardır TravelBird'i tercih eden müşterilerimize minnettarız. Ayrıca, misafirlerimiz için tüm yıl boyunca çalışan 310 personelimize ve partnerlerimize de teşekkür ederiz.''



Bu Haber 01.11.2018 - 15:15:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.