Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri

Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri
Geleneksel Tourexpi Destination Management Ödülleri, 33.015 yerli ve yabancı katılımcının oylarıyla belli oldu.

Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri
Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri
Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri
Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri
Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri
Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri
Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri
Tourexpi Destinasyon Yönetimi 2014 ödülleri verildi, işte sahipheri

 Türkiye, Avrupa, Rusya ve Ortadoğu turizm profesyonelleri tarafından yakından takip edilen Tourexpi Destination Management ödülleri, Berlin ITB Turizm Fuarı’nda şu isimlere verildi:

EN İYİ TURİZM VALİSİ: RİZE VALİSİ NURULLAH ÇAKIR
 
Rize Valiliği olarak Doğayı Koruma ve Milli Park Onikinci Bölge Müdürlüğü ve Kültür Rotaları Derneği ile müştereken Rize için muhteşem tanıtım kitapları hazırladı. Rize´de doğa, spor ve kültür turizminin çeşitlenmesi için çok sayıda çalışmalar yaptı. Ayrıca "Rize´ye Gelmek İçin 53 Neden" başlığı altında, "Köprüler Kenti", "Doğa Aktiviteleri ve Macera Kenti", "Doğa ve Tarihe Yolculuk Keşif Rehberi", "Şelaleler Kenti", "Yaylalar Kenti" "Buzul Gölleri Kenti" ve "Konaklar Kenti Rize" adlı kitapçıklarla hem Türkiye´nin içinde hem Türkiye´nin dışında önemli fuarlarda tanıtım yaptı, Rize´nin yeniden bir destinasyon olması için olağanüstü çaba gösterdi.
Yerli ve yabancı yatırımcıları Rize bölgesine odaklamak ve motive etmek için kamu kurum ve kuruluşlarını birbirleriyle uyumlu çalışmalarına denetledi. Yurtiçi ve yurtdışı tüm turizm dinamikleri ile Rize için devamı bir irtibat kanalı kurdu.
 
EN İYİ TURİZM BÖLGESİ BELEDİYE BAŞKANI: BODRUM BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCADON
 
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, son yıllarda yaptığı olağanüstü çalışmalar ile Bodrum Yarımadası´nın tur operatörleri,uçak şirketleri ve turizm yatırımcılarının nezdinde kurumsal bir yapıya kavuşmasını sağlamıştır. Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanlığını da yürüten Mehmet Kocadon Uluslararası düzeyde yaptığı tanıtımlarla Bodrum‘un Çin, Hindistan, Avrupa ve Balkan Ülkelerinde ilgi çekmesini sağlamış ve farklı turist kitlelerini Bodrum´a çekmeyi başarmıştır. Bunun yanında „Bodrum Card“ gibi çalışmalar yaparak Bodrum´un hem turistler açısından, hem de esnaf ve adanın turistik olarak işletilmesi açısından daha kurumsal ve cazip bir görüntü kazanmasını sağlanmıştır. Mehmet Kocadon bunun yanında Bodrum´da yaptığı çalışmalarla Bodrum´un Akdeniz ve Ege çanağının en önemli yatırım bölgelerinden olup turizmde gelecekte en büyük ümit vaat eden destinasyon olarak bir ilgi odağı haline dönüşmesinde de çok büyük katkıları olmuştur. Mehmet Kocadon´un Bodrum halkının, özellikle çocuk ve gençlerin turizme kazandırılması için yaptığı çalışmaları büyük takdir toplamıştır.
 
EN İYİ TURİZM ÖRGÜTÜ: ANTALYA TANITIM VAKFI (ATAV) NİZAMETTİN ŞEN
 
Nizamettin Şen 44 yıldır turizm sektöründe, Antalya turizminin tanıtımına büyük katkılar sağlamaktadır. Antalya turizminin gelişmesine öncülük, turizmin her dalında ilkleri Antalya´ya getirmekte büyük caba gösteren ve Antalya´nın kurumsal yapısına büyük katkılar veren ATAV Başkanı ve kurucusu dur. Antalya’nın Logosundan, Yöresel yemeklerine, Endemik Bitkilerinden Yürüyüş Yollarına kadar çeşitli projeler hayata geçirmiştir. Nizamettin Şen, özellikle Antalya Tanıtım Vakfı bünyesinde Türkiyenin ilk Kongre Bürosu’nun da kurucusudur. Son yıllarda uluslararası büyük etkinliklerin Antalya´ya gelmesi için çok büyük çalışmalar yaparak büyük fedakarlıklarda bulunmuştur. Bunun yanında son olarak Uluslararası Kongre Organizastörleri Birliği´nin (ICCA) genel kurulu toplantısının 2014 yılı 1-5 Kasım tarihlerinde Antalya´da gerçekleşmesi için çalışmalar yaparak bunu da Antalya´ya çekmeyi başarmıştır. Bunun yanında 11 yıldır yazdığı turizm yazılarıyla, turizm sektörünün ve halkın turizm hakkında bilgilendirilmesine büyük katkılar sağlamıştır.
 
EN İYİ OTEL SAHİBİ KADİR'S TREE HOUSES AĞAÇ EVLERİ
 
Kadir´s Tree Houses, misafirlerine bambaşka bir Türkiye tadı vermeyi başardı. Olimpos´ta genç ve macera ruhlu gezginler için doğal ve ilginç bir mekan sağlayan Kadir´in Ağaç Evleri, farklı ve olağandışı, rahat ve dinlendirici tecrübeler arayan turistler için Türkiye´de en önemli adreslerden biri olmayı başardı. Dere kenarlarına ve çam ağaçlarının üzerine kurulmuş ahşap evlerle Kadir´in Ağaç Evleri, cevrede cok yogun bir şekilde hizmet veren herşey dahil otellerinin yanında bir vaha haline gelmiştir. Son dönemde bunların yanısıra sunduğu doğa ve deniz sporları çeşitlerini arttırma stratejisiyle yeni bir başarı kazanan Kadir´in Ağaç Evleri, hem Antalya Bölgesi´nin hem de Türkiye´nin tanıtımına çok önemli katkılarda bulunmuştur.
 
EN İYİ OTEL MÜDÜRÜ: ABU DHABİ 'EMİRATES PALACE' GENEL MÜDÜRÜ BUĞRA BERBEROĞLU
 
Çocuk yaşlarında Kemer´deki babasına ait küçücük bir otelde otelcilik sektörüne adım atan Buğra Berberoğlu Lausanne Otelcilik Okulu´ndan mezun olduktan sonra uluslararası büyük şirketlerinde başarılarıyla dikkati çekerek, 2004 yılında Çad´da bulunan Kempinski Otel N´Jemana´da genel müdürlüğüne atanarak burada yaptığı başarılı çalışmaların neticesinde şu an Abu Dhabi´deki dünyanın en büyük otel yatırımlarından biri olarak kabul edilen ve aynı zamanda dünyanın en lüks otellerin biri sayılan Abu Dhabi Emirats Palace´in genel müdürlüğünü başarı ile sürdürmektedir. Buğra Berberoğlu uluslararası düzeyde yaptığı bölgesel ve kıtasal turizm ve otelcilik geliştirme programlarıyla da uluslararası piyasada takdir görerek aynı zamanda Türk turizmcileri için de dünya piyasalarında büyük bir referans olmayı başarmıştır.
 
EN İYİ TUR OPERATÖRÜ: KARNAK TRAVEL
 
Kurulduğu 1985 yılından itibaren Türkiye ile ilgili özellikle Körfez Ülkeleri ve tüm Arap Dünyası´nda çok büyük tanıtımlar yapan ve o ülkelerdeki turizm merakını uyandıran, Türkiye´ye en çok döviz kazandıran üst grup turist olarak adlandırılan müşteri profilinin gelmesi için çok ciddi kurumsal çalışmalar ve tanıtım yapan Karnak Travel, bunun yanında ürün çeşitliliğini ve bölgesel tanıtımını başta Sağlık, Termal, SPA, Wellness, Kongre, Incentive, Fuar ve Cruise Turizmi olmak üzere katma değeri yüksek, ihtisas alanlarında yaptığı çalışmalarla bu ülkelerde Türkiye’ nin markalaşmasını sağlamış, ve Türkiye´nin tanıtımındaki önemli etkinliklere herzaman destek vermiştir. Türkiye’ de İstanbul merkez olmak üzere, Antalya, Bodrum ve Marmaris şubeleri,Karnak International ismi altında kurduğu Dubai, Abu Dhabi, Amman ve Beyrut Acentelikleri ve Kuzey Afrika temsilcilikleri ile hizmetlerini uluslararası pazarlara taşıyan Karnak Travel, son olarak Karnak Holidays markası altında seyahat ürün ve hizmetlerini Türk Seyahat tüketicilerinin de beğenisine sunmaktadır.
 


Bu Haber 05.03.2014 - 14:51:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • duyarlılık... 25.03.2014 - 09:14

    Sayın Başkan Kocadon En İyi Turizm Bölgesi Belediye Başkanı ödülünü yine aldı. Kenisini tebrik etmek isteriz. Ne var ki bu ödülün ardından Bodrumda yaşanan İçme Suyu sebekesinin patlaması sonucu doğal afetten daha fazla zarar veren sel felaketi ile Bodrum yerlisine hizmetlerini nekadar sağlıklı ulaştırmış olduğunu görünce , bu ödül kriterlerini neye göre belirleniyor bir soran var mıdır. Duyarlı olmaya ve uzun vadeli sürdürülebilir belediyecilik anlayışıyla halkına gerçek hizmet üretmeye davet ediyorum tüm seçilmişleri. Bu, imkansızlıklar bahanesi üretmeden, insanı merkeze oturtan bir hizmet anlayışına doğru güzel ülkeme yakışır hizmetler bekliyoruz. Duyarlı turizmci

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.