Radisson Türkiye’deki otel sayısını 50’ye çıkaracak

Radisson Türkiye’deki otel sayısını 50’ye çıkaracak

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Raddison, Türkiye’de hedef büyüttü.


Radisson, 2023’ün sonun kadar Türkiye’deki otel sayısını 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Türkiye’de yapım aşamasında ve işletme halinde toplamda 35 oteli bulunan Raddison 2 otel daha açmaya hazırlanıyor.

Radisson Hotel Group'un Afrika ve Türkiye'den Sorumlu Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi, Türkiye'nin kendileri için öncelik olmaya devam ettiğini belirterek, "2023'ün sonuna kadar 50 otele ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu yüzden programımıza çok hızlı bir ivme kazandırdık. İstanbul, en önemli önceliğimiz. Yapım aşamasında ve işletme halinde olan 35'ten fazla otelimiz var. Bunların yarısı İstanbul'da yer alıyor. Dolayısıyla stratejimizin merkezinde bu şehir yer alıyor. Şubat ayındayız. Önümüzdeki aya kadar iki otel daha açmış olacağız." dedi.

Bu yıl 10’dan fazla otel için imza atılacak

2022 yılının imzalar açısından rekor bir yıl olacağını vurgulayan Rankoussi, bu yıl Türkiye’de 10’dan fazla otel için imza atmayı planladıklarını söyledi.

Rankouss, 2022 misyonlarının Radisson olarak daha fazla etkin olmak olduklarını söyleyerek, “Yerel partnerlerimizin 2022 senesinde yapacağı yatırımın toplam 200 milyon doları geçeceğini tahmin ediyoruz. Bizim yatırımlarımız, insanımızın yeteneklerini geliştirmeye ve kullanılan teknolojinin geliştirilmesine yönelik oluyor. Türkiye'de turizm sektörünün toparlanması Radisson açısından da ileriye dönük ulaşılması istenilen bir hedef. Radisson Individuals, yeni kurulan bir markamız. Kapsamlı ve çok fazla dönüşüm sayesinde Türkiye genelindeki mevcut otellere konuşlandırmaya başlayacağımızı düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Son altı aydır pozitif bir trend gördüklerini belirten Rankoussi, 2019 rakamlarına yaklaşıldığını söyledi. Orta Doğu pazarı gibi pazarların daha hızlı toparlandığını gördüklerini söyleyen Avrupa’dan gelen turist akışında da bu toparlanmayı beklediklerini söyledi. Rankoussi , “Kısıtlamaların kaldırılması, seyahat yasaklarının azaltılması, PCR uygulamasının kaldırılması ve karantina uygulamalarının azaltılmasıyla Avrupa pazarından da önümüzdeki dönemde beklentilerimiz yüksek. Bu şekilde hızlı bir artışla hedeflenen rakamlara ulaşılabilir.” şeklinde konuştu.



Bu Haber 26.02.2022 - 09:23:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.