Personeline yılda 16 bin saat eğitim verdi, Holidaycheck'te zirveye oturdu

Personeline yılda 16 bin saat eğitim verdi, Holidaycheck'te  zirveye oturdu
Tatil köyü ve rezidanslarıyla ünlü İsviçre merkezli Hapimag Grubu'nun, Bodrum-Yalıçiftlik’teki tesisi Hapimag Sea Garden Resort, personeline yılda 16 bin saat eğitim vererek, HolidayCheck müşteri memnuniyetinde zirveye oturdu.


Hapimag Sea Garden Resort'te, yaklaşık 500 kişilik personele tüm yıl boyunca 16 bin saat eğitim verildi. Bu sayede Sea Garden Bodrum, güleryüzlü personeli ve hizmet kalitesiyle, dünyanın dört bir yanından üyeleri bulunan ve Avrupalı misafirler tarafından en çok takip edilen seyahat uygulaması HolidayCheck.'te yüzde 97 memnuniyet oranına ulaştı.

"PERSONEL EĞİTİMİ EN ÖNCELİKLİ KONU"

Sea Garden Genel Müdürü Kerem Demirkol, personel alımı yaparken, her zaman güleryüzlü, problem çözmeye odaklı, yardımcı bireyler olmasına dikkat ettiklerini söyleyerek, “Bu nedenle de personel eğitimlerine çok önem veriyoruz. Her yıl eğitim alanına önemli yatırım yapıyor ve tüm planlarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Bunun karşılığını da müşterilerimizden olumlu yorumlarla alıyor olmak, bizleri mutlu ediyor” dedi.
Eğitimcinin eğitimi

Tesiste Nisan ayında gerçekleştirilen Train the Trainer (Eğitimcinin Eğitimi) kursunda ise tüm departman yöneticilerine, öncelikle Yönetim Becerileri ve kişisel gelişim konularında eğitim verildi. Eğitim konu başlıkları şu şekilde oldu: 

- Zaman Yönetimi ve  delegasyonu
- Planlama ve  önceliklerin belirlenmesi
- Stress Yönetimi
- Problem Çözme ve Karar Alma
- Proaktif Liderlik
- Pazarlık etme ve başkalarını olumlu şekilde etkileme
- İletişim
- Koçluk ve Danışmanlık


Bu Haber 11.05.2015 - 11:46:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.