Otellerdeki servislerde pratik çözüm: Turcoline...

Otellerdeki servislerde pratik çözüm: Turcoline...
Tüm dünyada pratik kullanımıyla özellikle yolculuklarda tercih edilen bir poşet çay çeşidi olan Turcolino, turizm sektörünün hizmetine sunuluyor.


Basit ve rahat kullanımıyla dikkat çeken Turcolino hem görünüm şıklığıyla hem de tadının demleme kıvamına yakın olmasıyla dikkat çekiyor.  Çayın malzemesi Hindistan'tan getiriliyor. Ürünü Türkiye’ye getiren Turcolino Çubuk Çay istanbul bayisi CESAY Grup’un Müşteri TemsilcisiAyhan Dolu, Turcolino hakkında şu bilgileri verdi:



 ‘Geleneksel tatdan vazgeçmem’ diyenlerin tutkunu olacakları bu lezzet, çok ''pratik''… Demini aldıktan sonra bardaktan çıkarsanız bile damlatmayan özel yapısı sayesinde Turcolino 'yu küçük bir çocuk bile etrafı ''kirletmeden,'' ''damlatmadan'' rahatlıkla kullanılabilir. Turizm sektöründe özellikle seyahatlerde bu çayın sıkça kullanılacağını iddia ediyoruz"


HIGH TEA SERİ

Çayımıza ‘’High Tea’’ adını vermemize en etken sebep, kullandığımız çayın Kuzey Hindistan’ın Assam Bölgesinden geliyor olmasıdır. Kaliteli ürünlerin alındığı hasat dönemlerinde toplanıp, kendine has özel teknolojisi ile, hijenik ortamlarda üretilmiş olan ürünümüz ‘’ GRANÜL ‘’ şeklindedir. Kendine has orta üst dem kıvamında, yarı buruk, dili yakmayan, içtikçe içeceğiniz özel ‘’SOFT’’ aromasıyla ve ‘’BERRAK’’, ‘’PARLAK’’ görünümüyle her yudumunda eşsiz bir lezzet bulacaksınız.


 
EARL GREY Seri

Siyah Çayın “bergamot” aroması ile hazırlanmasından oluşmaktadır. Fresh ve turunç kokusunu hissedip, tadabileceğiniz eşsiz bir harman. Halk arasında ‘’ tomurcuk çay ‘’ da denilmekte

BigStick ® Seri

Ticari olarak hazırlanan bu çubuğumuz seyehat esnasında, toplantı,seminer,catering sektöründe ve daha sayamadığımız kadar geniş bir yelpazede "ekonomik" olarak kullanacağınız bir ürün çeşidimizdir. Küçük çay bardakları ve plastik bardaklarına uygundur.

 


Turcolino ile ilgili ayrıntılı bilgi için:


 AYHAN DOLU

GSM:0532 466 71 55

0532 568 28 90

CESAY GRUP GIDA veTEKS SANAYİ

DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.


Bu Haber 14.10.2010 - 13:36:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.