Necip Fuat Ersoy, TİP’ten milletvekili aday adayı oldu

Necip Fuat Ersoy, TİP’ten milletvekili aday adayı oldu

Turizmci Necip Fuat Ersoy, Türkiye İşçi Partisinden (TİP) Antalya milletvekili aday adayı oldu


International MICE & Wedding Forum (IMWF) Genel Müdürü Necip Fuat Ersoy, Türkiye İşçi Partisinden (TİP) Antalya milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ersoy, seçilmesi durumunda, turizm sektöründe çalışanların haklarını alamadıklarını ve bu konuda çalışacağını ifade etti.

Öte yandan turizmin sadece gelir ve turist sayıları üzerinden okunması itirazı olduğunu belirten Ersoy, vergi ödememek için her sene yeni otel yatırımı yaparak konaklama sektöründe tekelleşmeye neden olan düzeni değiştirmek için çalışma yapacağını kaydetti.

Daha önce, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Danışmanı ve Passotour Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Kuk, Profesyonel turist rehberi Nazlı Ece Mutlu ve Antalya İl Kültür ve Turizm eski müdürü İbrahim Acar milletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı.



Bu Haber 04.04.2023 - 14:12:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • İmkansız vaatler

    Kağan 10.04.2023 - 10:54

    TİP anlamsız ve imkansız vaatler veriyor. Kazansa bile kimseye hiç bir faydası olmayan içi boş vaatler.

  • Başarılar

    AHİSHAVİ 05.04.2023 - 06:23

    CHP'den MV aday adayı MEHMET POYRAZ Beldibi'de otel sahibidir. Kepez başta olmak üzere Doğu , GüneyDoğu kardeşlerimiz tarafından desteklenmektedir.CHP listesine girmez ise bu seçimde de HÜSRAN var.Fuat Ersoy'da çok DOĞRU isim. İnşallah seçilirler

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.