Lüks otel markası dünya prömiyerini 6 Mayıs'ta Bodrum'da yapacak

Lüks otel markası dünya prömiyerini 6 Mayıs'ta Bodrum'da yapacak
Kaliforniya merkezli Paramount Licensing Inc. şirketinin resmi lisansörü PHR FZ-LLC ve Target Investment Turizm İşletmeleri A.Ş., Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini 6 Mayıs'ta Bodrum’da açıyor.


 
Bodrum Torba Koyu’nda bulunan eski Jumeirah Bodrum Palace Hotel'in yerinde açılacak olan The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, 6 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 
 
The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts bünyesinde 134 süit ve villa bulunuyor. Büyüklükleri 195 ile 900 metrekare arasında değişen villaların çoğunda geniş teraslı, kapalı ve açık havuzlar, Türk hamamı ve masaj odası bulunuyor. 

'DÜNYA PRÖMİYERİMİZİ BODRUM'DA YAPACAĞIZ'
 
İlk otellerini Bodrum'da açmaktan büyük heyecan duyduklarını belirten Paramount Hotels & Resorts CEO’su Thomas van Vliet, şunları söyledi:

“Çoğu insan izlediği ikonik filmlerden Paramount Pictures’ın 22 yıldızla çevrilmiş dağını hatırlayacaktır. Paramount markasının 104 yıllık yaratıcı gücünü ve ilham veren eğlence anlayışını, yaratıcı projelerimizle misafirlerimize sunmayı hedefliyoruz. The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ‘prömiyeri’ olacak. Şirketimizin tarihinde bu dönüm noktasına imza atmış olmamızdan dolayı büyük heyecan duyuyorum.
 
Bu fırsat karşımıza çıktığında, Bodrum’un eşsiz potansiyelini anında hissettik. Destinasyonu hem konaklama, hem de mutfak açısından geliştirmeyi planladık. Türkiye'nin dünyaca ünlü misafirperverliğini, yaratıcı ve enerjik konseptlerimiz ve duyulara hitap eden deneyimlerimizle tamamlayarak lüks otelcilikte farkı yaratan, unutulmaz ve dolayısıyla kaçırılmaması gereken yeni bir standart oluşturuyoruz. Misafirlerimizin evlerine döndüklerinde enerjik, rahat, heyecanlı ve özel hissetmeleri en büyük arzumuz.

'BODRUM AVRUPA'NIN EN ÖNEMLİ TATİL DESTİNASYONLARINDAN BİRİ HALİNE GELDİ'
 
Bodrum, Avrupa’nın en önemli tatil destinasyonlarından biri haline geldi. Hollywood ihtişamının tüm unsurlarını ve Kaliforniya’nın etkileyici yaşam tarzını yansıtacak lüks resort’umuzun varlığı, Bodrum’un konumunu daha da kuvvelendirecek. İç pazara ek olarak, bu eşsiz beldeye hayran olacaklarına inandığımız Türki Cumhuriyetler, Körfez ülkeleri, Hindistan ve Avrupa ülkelerinden de misafir ağırlamayı hedefliyoruz.”
 
Target Investment Turizm İşletmeleri A.Ş sözcüsü Yury Kuzmin ise, Paramount markasıyla iş birliği yapmaktan duyduğu heyecanı belirterek, şunları söyledi:

“Paramount markasıyla anılmak bizi çok heyecanlandırıyor. Markanın yıllara dayanan köklü isminin yanı sıra turizm sektörüne getireceği yeni lüks yaşam tarzı da bu heyecanımızda büyük rol oynuyor. Otelimizin, Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki resmi prömiyeri niteliğinde olması bizi ayrıca gururlandırıyor. Markanın Bodrum Torba Koyu’nda hizmet vermeye başlamasının artan sayıda lüks gezgini bu destinasyona çekececeğine; bölge ve ülke turizm sektörünün gelişimine önemli katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.”
 
Paramount Hotels & Resorts hakkında

Dubai'de 2012 yılında kurulan PHR FZ-LLC, Paramount markalı oteller, tatil köyleri ve konut zincirlerini kurmak üzere Paramount Pictures Corporation'ın lisans bölümü olan Paramount Licensing Inc. ile münhasır, uzun vadeli bir anlaşmaya imza attı. Merkezi Dubai'de bulunan PHR FZ LLC, yaratıcılığın gücünü her alanda kullanarak lüks yaşam tarzı sunan bir turizm şirketi. Yaratıcılığı seçkin ve lüks deneyimleri tercih eden misafirlerin beklentisini karşılayacak biçimde tasarım, hizmet, eğlence, teknoloji, konaklama gibi her alanda hayata geçiriyor. Yatırımcı olmamakla birlikte Paramount bu heyecan verici yeni ağırlama konseptinin oluşturulmasını denetleyerek resort'un yönetiminden sorumlu olacak.



Bu Haber 31.03.2017 - 14:56:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.