Liberty Hotels & Resorts, Turquality Destek Programına katıldı

Liberty Hotels & Resorts, Turquality Destek Programına katıldı

Liberty Hotels & Resorts, Türkiye'nin prestijli markalarını destekleyen ve küresel arenada daha fazla tanınmalarını sağlayan Turquality Destek Programı’na katıldığını açıkladı.


Liberty Hotels & Resort, Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi için oluşturulmuş devlet destekli markalaşma programı olan Turquality Destek Programı’na katıldı.

Yapılan çalışmanın önemine değinen Liberty Hotels & Resorts Grup Otelcilik Geliştirme Başkanı Ekrem Hepeyiler, “Bu stratejik adım, Liberty Hotels & Resorts’ün Türkiye'nin turizm potansiyelini daha geniş kitlelere tanıtma konusundaki kararlılığının bir yansımasıdır. Liberty Hotels & Resorts, Turquality Destek Programı'na katılarak firmaların markalaşma hedeflerine katkıda bulunacak ve klasik ihracat süreçlerinden farklı olarak markanın uluslararası alandaki etkisini daha da artıracaktır.  Ayrıca bu programla Liberty Hotels & Resorts için Türkiye'nin turizm sektörünün büyümesine ve gelişmesine yönelik bir taahhüt olarak kabul edilmiştir. Gelecekte de Türk turizm sektörünün uluslararası arenada daha fazla ses getirmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.



Bu Haber 10.10.2023 - 16:26:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.