Hilton Worldwide Avrupa’daki 200. Otel Açılışını Kutluyor

Hilton Worldwide, Avrupa’daki 200. otelinin açıldığını duyurdu.

Hilton Worldwide, Avrupa’daki 200. otelinin açıldığını duyurdu. Küresel büyüme planlarında önemli bir kilometre taşını böylece geride bırakan şirket, bölgede son 3 yılda açtığı otel sayısını 50'ye ulaştırdı. Hilton Worldwide'ın Avrupa'daki varlıklarının yüzde 20’sini Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Doubletree by Hilton, Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton gibi yeni markalardan oluşuyor.

 
Doubletree by Hilton Varna – Golden Sands 200. otel olmanın onurunu taşırken, Avrupa çapında otel sayısı 16’ya ulaşan lüks otel markamıza artan ilgiyi gözler önüne seriyor. Bulgaristan’da yer alan bu otelden kısa bir süre önce açılan Hampton by Hilton Derby City Centre oteli ise Birleşik Krallık’taki sekizinci Hampton by Hilton olmuştu.

 
Hilton Worldwide Avrupa Bölge Başkanı Simon Vincent, “91 yıllık tarihimizde inanılmaz heyecan verici bir dönemi yaşıyoruz ve dünya çapında tarihimizin en yüksek misafir ve otel sayılarına ulaşmayı hedefliyoruz," dedi ve ekledi: “Avrupa'da ödüllü markalarımıza gösterilen rağbet ve performans avantajımız geçen yıllarda portföyümüzü hızla büyütebilmemizi ve ekonomik markamız Hampton by Hilton’dan sonsuz lüksüyle Waldorf Astoria Hotels & Resorts markamıza kadar konaklama sektörünün her düzeyinde pazar liderliği hedefimize ulaşmamızı sağladı.”

 
Hampton by Hilton Derby City Centre, Birleşik Krallık – Şehir merkezindeki yeni gelişim bölgesi olan Derby Riverlights’ta yeni inşa edilen otelimiz üstün hizmet kalitesiyle her misafirin ihtiyaçlarına uygun imkanlar sunuyor. Ekonomik markamız Hampton by Hilton’un en önemli özellikleri arasında ücretsiz sıcak kahvaltı, ücretsiz hızlı internet erişimi ve Hampton'ın yüzde 100 Memnuniyet Garantisi bulunuyor.

 
Doubletree by Hilton Varna – Golden Sands, Bulgaristan – Bulgaristan’da ilk Doubletree by Hilton oteli olarak açılıyor. Yeniden dekore edilen otel, iki restoran, bir havuzbaşı restoran ve bar, lobi bar, kapalı ve açık yüzme havuzların yanı sıra spa tesisleriyle tam bir konaklama hizmeti sunuyor. Doubletree by Hilton’ın karakteristik hizmet kalitesi sıcak bir karşılamayla başlayıp, konforlu ve şık odaları ve eksiksiz hizmet imkanlarının yanı sıra otellerimizin bulunduğu ülkenin özelliklerine uyum sağlamak için gösterdiğimiz büyük özenle taçlanıyor.

 
Hilton Worldwide, gelecek üç yıl içerisinde Avrupa’da 80’den fazla yeni otel açmayı planlıyor. Hilton Worldwide’ın Kuzey ve Güney Amerika dışındaki en eski oteli olan Hilton İstanbul 1955 yılından beri hizmet veriyor. Bölgede son dönemde açılan önemli otellerimizden bazıları şunlar: Hilton Liverpool, Hilton Gdansk, Hilton The Hague, Doubletree by Hilton Novosibirsk, Hilton Garden Inn Lecce and Hampton by Hilton Berlin City West.

 


Bu Haber 30.12.2010 - 15:49:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.