Hilton İstanbul Kozyatağı iki yeni ismi bünyesine kattı

Hilton İstanbul Kozyatağı iki yeni ismi bünyesine kattı
Hilton İstanbul Kozyatağı, Gülay Özel ve Serkan Tümkaya'yı bünyesine kattı. Tümkaya otelin iş geliştirme direktörü olurken, Özel ise satış direktörlüğügörevini üstlendi.


Otelin iş geliştirme müdürü olarak göreve başlayan Serkan Tümkaya, profesyonel iş hayatına Hilton Adana ön büro departmanında başladı. Hilton İzmir’de ön büro supervisor, gece müdürlüğü, rezervasyon ve gelir yönetimi müdürlüğü görevlerinde bulunan Tümkaya, Hilton İstanbul Bosphorus ve Hilton Parksa’da gelir yönetimi müdürlüğü yaptı. Serkan Tümkaya son olarak, Doubletree by Hilton İstanbul Moda’da gelirler ve rezervasyon müdürü olarak görev aldı.

Hilton İstanbul Kozyatağı’nda Satış Direktörlüğü görevine ise Gülay Özel getirildi. Özel, turizm sektörüne Conrad Hotel İstanbul’da grup satış koordinatörlüğü görevi ile başladı. Divan Oteller Grubu satış ve pazarlama departmanında 8 yıl çalıştı. Sırasıyla Divan İstanbul Asia, Radisson Blu Hotel& SPA İstanbul Tuzla ve Ac Hotel İstanbul Maçka by Marriot’da satış ve pazarlama direktörlüğü  görevlerinde bulundu.


Bu Haber 09.04.2015 - 15:16:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.