GlobalDMC Rusya pazarına giriş yapıyor

GlobalDMC Rusya pazarına giriş yapıyor

GlobalDMC, dünya çapında 220’den fazla ülkede bulunan 1 milyondan fazla oteli Rusya pazarına açtığını duyurdu.


GlobalDMC, dünyanın dört genelindeki DMC şirketlerinden aracısız olarak aldığı otel, uçak bileti, transfer ve rent a car hizmetlerini Rusya B2B pazarına direkt entegrasyon ile mevcut pazardan çok daha iyi fiyatlara sunarak sektöre hızlı bir giriş yaptı.

Merkezi Moskova’da bulunan ve yüzde yüz Rus yatırımı olan GlobalDMC, turizm profesyonellerine, yeni nesil teknoloji ile geliştirilmiş ve kullanıcı dostu altyapısı ile hizmet sunmaya başladı.

SAN TSG markası olan Paximum’un sunacağı teknik hizmeti kullanacak olan GlobalDMC, sistemi Rusya’daki bankacılık ve finans sektörü ile entegrasyonunu tamamlayarak güvenli bir şekilde hizmet sunmaya başladı. GlobalDMC, özellikle B2B profesyonelleri için çok önemli olan müşteri memnuniyetini de ön planda tutarak acentelerine 7/24 destek verecek şekilde teknik altyapısını da oluşturmuş durumda.

Dünya çapında 700'den fazla hava yolu ve 30 hava taşıyıcısıyla direkt kontrat ile online entegreli çalışan sistem, otelin yanı sıra uçak bileti için de avantaj sağlıyor. Ayrıca dünya çapında araç kiralama ve transfer hizmeti de sunan GlobalDMC yakın zamanda ürün yelpazesini genişleterek isteğe bağlı olarak sigorta hizmetlerini de eklemeyi hedefliyor.

Oteller ve DMC'lerle 5 binden fazla doğrudan sözleşmeye sahip GlobalDMC, ayrıca çeşitli ödeme sistemleri ve rezervasyonlar hizmetleri için kredi limit uygulamasına sahip.



Bu Haber 21.06.2023 - 11:06:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.