FUN&SUN yüzlerce turizmciyi Antalya’da bir araya getirdi

FUN&SUN yüzlerce turizmciyi Antalya’da bir araya getirdi

FUN&SUN tarafından düzenlenen "New Year Tour" etkinliği, Ela Excellence Resort Belek'te gerçekleştirildi.


Rusya’nın önde gelen tur operatörlerinden FUN&SUN'un liderliğinde, 11-15 Aralık 2023 tarihleri arasında Ela Excellence Resort Belek’te satış acenteleri için büyük çaplı bir etkinlik düzenlendi.

"New Year Tour" adını taşıyan etkinlik, seyahat endüstrisinin önde gelen profesyonellerini bir araya getirerek sektördeki son gelişmeleri paylaşma, işbirliklerini güçlendirme ve yeni fırsatlar keşfetme imkânı sundu. Rusya'nın 17 farklı şehri ve Kazakistan’dan gelen katılımcılar arasında öne çıkan acente yetkilileri ve birçok acentenin CEO'su yer aldı. Sektörün önde gelen otel markaları ve zincirleri, kendi standlarında düzenledikleri workshoplar ile acenteleri ağırladı.

Rusya Tur Operatörleri Birliğinin (ATOR) verilerine göre, 2023 sezonunda 1,9 milyon turiste hizmet veren tur operatörü FUN&SUN, 2024'te bu rakamı yüzde 36,8 oranında artırarak 2,6 milyon turiste çıkarmayı hedefliyor. Şirket ayrıca, 2024 sezonunda Türkiye turizminde yüzde 23'lük bir büyümeyi planlayarak toplam satışlarının üçte birini Türkiye'den elde etmeyi amaçlıyor. FUN&SUN'un Türkiye destinasyonuna odaklanması, şirketin büyüme stratejisinin merkezinde bulunuyor ve Türkiye'nin turistik cazibesiyle uyumlu bir şekilde artan taleple karşılanıyor.



Bu Haber 20.12.2023 - 11:00:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.