Coral Travel acılı Rus ailenin konaklamasını üstlendi

Coral Travel acılı Rus ailenin konaklamasını üstlendi

Bodrum'da ailesiyle birlikte tatil yaptığı otelde kolunu yüzme havuzunun pompa borusuna kaptırarak komaya giren 12 yaşındaki kız çocuğunun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Öte taraftan, Denizli'de kızlarının yanında bulunan Rus ailenin konaklama giderlerinin Coral Tavel tarafından karşılandığı belirtildi.


Bodrum'da tatil yaptığı Sunhill isimli otelin havuzundaki pompa borusuna kolunu kaptıran ve boğulmak üzereyken son anda kurtarılan 12 yaşındaki Alisa Adamova'nın babası, son durumla ilgili açıklama yaptı.

Sputnik'te yer alan habere göre Alisa Adamova'nın hayati tehlikesinin sürdüğünü belirten baba Andris Leykutsis, Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde yatan kızlarının hala komada olduğunu belirtti. “Hastanedeydik. Her şey olması gerektiği gibi gidiyor. İleriye yönelik küçücük bir adım daha. Coral, konaklamamızın bir haftasını daha karşıladı. Yani kızımızın yanınındayız” dedi.

Daha önce St. Petersburglu doktorların, komada bulunan 12 yaşındaki Alisa’nın tedavisinde Türk meslektaşlarına yardımcı olmak için Türkiye’ye geldiği bildirilmişti. Sağlık uzmanlarına göre, çocuğun halen ağır olan durumu, tedavisinin memleketinde devam etmesi için Rusya’ya nakledilmesine izin vermiyor.

rus_kiz1



Bu Haber 27.08.2019 - 09:57:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.