Borcunu ödemeyen otel sahibinin lüks otomobiline haciz

Borcunu ödemeyen otel sahibinin lüks otomobiline haciz
Antalya'da bulunan Mardan Palace'ın sahibi Telman İsmailov'un oğluna ait araba, bir şirketin alacağı nedeniyle haczedildi.



Mardan Palace'ın sahibi Telman İsmailov'un oğlu Sarkhan İsmailov'a ait Rolls Royce marka lüks araç haczedildi. Haciz işleminin, bir şirketin 465 bin liralık alacağı nedeniyle yapıldığı öğrenildi.

Mardan Palace'a giden alacaklı şirketin avukatı, lüks otomobile haciz işlemi uygulayarak bir otoparka çektirdi. Otomobilin şirketin alacağını karşıladığı ifade edildi.

MARDAN 3 AYDIR MAAŞLARI ÖDEYEMİYOR

Öte taraftan Mardan Palace'ın üç aydır işçilerin maaşını ödemediği iddia ediliyor. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, "Bazı otellerde aylarca çalışanlar maaşlarını alamıyor. Biri Mardan Palace. İşte o meşhur otel, sadece fotoğraf çektiriyorlar. Üç aydır işçiler maaşını alamıyor. Biliyorsunuz Varlık Fonu'na devredilen bir oteldi. Başkaları da var. Yemeği, hizmeti kaliteli veremiyorsanız, çünkü yüzünü güldürdüğünüz bir çalışanınız yok ve turizm yapıyorsunuz. Hiç kimsenin güler yüzü olmazsa ona selam vermek bile istemez.'' demişti.






Bu Haber 15.09.2017 - 09:50:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.