Bentour'dan Thomas Cook'un Türkiye müşterileri için kampanya

Bentour'dan Thomas Cook'un Türkiye müşterileri için kampanya

Bentour Reisen, Thomas Cook'tan Türkiye'te rezervasyon yapmış Alman tatilciler için kampanya başlattı.


Bentour, Thomas Cook üzerinden Türkiye'ye rezervasyon yapmış Alman turistler için bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, Thomas Cook üzerinden Türkiye'ye ileri tarihli rezervasyon (6 haftaya kadar) yapan ve seyahati gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli olmayan yolcular, Bentour üzerinden rezervasyon yaptıklarında, bu şirket üzerinden yaptıkları rezervasyonun gerçekleşmesi durumunda söz konusu turu koşulsuz olarak iade edebilecek. Bu şekilde Bentour, hem seyahat acentelerine hem de tatilcilere ek bir maliyet oluşturmadan mağduriyetleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Kampanyaya katılmak için gereken tek şart ise, yolcuların daha önce Thomas Cook Grubu'na ait bir tur operatörü üzerinden rezervasyon yaptıklarını gösteren belgeyi sunmaları.

Kaliteli bir Türkiye turizminin ve seyahat acenteleriyle iş birliğinin kendileri için önemli olduğunu belirten Bentour CEO'su Deniz Uğur, ''Bu felsefemizi sunduğumuz garantili tatil uygulaması ile seyahat acentelerimize ve müşterilerimize gösteriyoruz.'' dedi.

Deniz Uğur, açıklamasının devamında şunları söyledi:

''Thomas Cook grubu üzerinden yapılmış ve hala belirsizliğini koruyan rezervasyonların akıbeti belli olup geçekleştiği takdirde, Bentour Reisen'de yapılan alternatif tatil rezervasyonları seyahat tarihinden 3 gün öncesine kadar gerekli evrak ve belgeleri ibraz edilerek ücretsiz iptal edilebiliyor. Böylelikle seyahat acente partnerlerimiz müşterilerine herhangi bir maliyet riski oluşmadan alternatif tatil paketleri ve otel rezervasyonları sunabilecekler. Thomas Cook Grubu üzerinden yapılan rezervasyonlar gerçekleşmediği takdirde, müşteriler Bentour Reisen üzerinden yaptıkları alternatif rezervasyonu değerlendirme fırsatına sahip olacak.''



Bu Haber 02.10.2019 - 13:34:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.