Bentour’un satış departmanında iki yeni görevlendirme

Bentour’un satış departmanında iki yeni görevlendirme

Bentour Reisen’in satış departmanında iki yeni görevlendirme gerçekleştirildi.


Almanya, İsviçre ve Avusturya’da Türkiye uzmanı olarak faaliyet gösteren Bentour Reisen’de satış müdürlüğü yapan Joelle Braquet turizm sektörü dışında yeni bir kariyer planlaması yapması nedeniyle görevinden ayrılırken yerine Christina Göhrl getirildi.

Daha önce Öger Tours’un satışlarının geliştirilmesinde büyük rol oynayan Christina Göhrl’ün, 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren göreve başlayacağı açıklandı.

Kariyerinde Thomas Cook’ta bölge satış müdürlüğü gibi görevler üstelenen Rita Simon ise Bentour’da satış temsilci olarak görev yapacak.

Bentour Reisen Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati yeni görevlendirmelerle ilgili “Yeni satış müdürümüz Christina Göhrl'e Bentour Reisen ailesine hoş geldin demekten mutluluk duyuyoruz. Sahip olduğu bilgi ve deneyimlerini bünyemizde daha da zenginleştirerek, kısa zamanda Bentour dinamiklerine büyük katkılar sağlayacağını temenni ediyoruz. Aynı zamanda Rita Simon’u da kulvarında deneyimli ve güçlü olarak bünyemize kattığımız için çok mutluyuz. Her ikisine de içtenlikle hoş geldiniz diyor ve Bentour ailesine yenilikler katarak, bünyemizde başarılarına yenilerini ekleyeceklerine inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 22.04.2024 - 17:25:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.