Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul'daki tüm karayollarında gişeler kalkacak

Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul'daki tüm karayollarında gişeler kalkacak

İstanbul’da trafiği rahatlatmak için yeni bir adım atılıyor. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da trafiği rahatlatmak için kara yolundaki tüm bağlantı gişelerinin kalkacağını açıkladı.


Açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu İstanbul’da TEM Otoyolu’na çıkan bağlantı yollarında bulunan gişeler kaldırılacağını duyurdu.

Yeni Şafak gazetesine konuşan Bakan Uraloğlu, kentteki trafiği rahatlatmak için karayolundaki tüm bağlantı gişelerinin kaldırılacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu, “Gişe şerit seçme zorunluluğu ve hız düşümü nedeniyle gişeler öncesinde oluşan trafik akış düzensizliğini ortadan kaldırmak amacıyla, trafik akışının kesintisiz devam etmesi için otoyollarda gişesiz ücret toplanmasını sağlayan Serbest Geçiş Sistemi’ni İstanbul’da devreye aldık” dedi.

Samandıra, Avcılar, Ispartakule ve Hadımköy’de yer alan gişelerin kaldırılmasıyla birlikte, daha hızlı ve güvenli geçiş hedefleniyor. Projenin hayata geçmesiyle birlikte, bağlantı yollarındaki gişe adaları ve kanopiler kaldırılacak.



Bu Haber 31.01.2024 - 16:49:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.