Antalya'nın turistik ilçesi yanıyor, bölgedeki tüm oteller tahliye ediliyor

Antalya'nın turistik ilçesi yanıyor, bölgedeki tüm oteller tahliye ediliyor
Son birkaç haftadır art arda yangın haberlerinin geldiği Antalya'da bu kez de Adrasan yanıyor. Alevlerin çok hızlı yayıldığı, bu yüzden Olimpos'taki otel, motel ve pansiyonların tedbir amaçlı boşaltıldığı belirtiliyor.


Kumluca'da 2 günlük çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangının ardından, bu kez de Adrasan'da yangın çıktı. Yangının havadan ve karadan yürütülen söndürme çalışmalarına rağmen çok hızlı bir şekilde yayılmaya devam ettiği belirtiliyor.

Bir açıklama yapan Kumluca Kaymakamı Polat Kara, yangınının çok hızlı ilerlediğini bu yüzden Olimpos bölgesinin sıçrama tehlikesine karşı tahliye edildiğini açıkladı. Kara, ''Yerleşim yerleri ile otel, motel ve tatil köylerinin tamamını boşaltmaya başladık. Vatandaşlarımızın bize yardımcı olmasını istiyoruz.'' şeklinde konuştu.

Bölgede yaşayanların ve otellerde kalanların alelacele bavullarını toplayarak bölgeyi terk ettiği belirtiliyor.





                                                                                             Fotoğraflar: Twitter @SureyyaYalcin62, Instagram @onur91




Bu Haber 26.06.2016 - 15:32:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Sidar Yetimler 28.06.2016 - 04:17

    eee Antalya Alanya bitti tabi bina yapacak yer kalmadı,tesettür tesisler lazım,muhteşem deniz var oda iyi de akciğerlerimiz yanıyor,Alanya da Antalyada nefes alamıyoruz,yeter nasıl iş bu isyan etmemek elde değil,ne sanıyoruz tekrar orman için ağaç dikileceğini mi bekleyelim en geç eylül ekim yeni projeler başlar...Yazıklar olsun yapana,yaptırana ,oturup seyredene...

  • Orhan Vatansever 27.06.2016 - 09:42

    Her yeri yaktılar. Hergün yangın çıkarıyorlar. Doğayı ve insanlığı katlettiler. Sağlığımızdan çalıyorlar. Alınan hiç bir önlem yok. Yandıktan sonra söndürmeye çalışıyoruz.

  • REHBER 26.06.2016 - 05:47

    Çok üzüldüm!Dün yangından dolayı ana yol kapalı olduğu için turist gurubumla köyün içinden geçtim.Adrasan halkından gurur duydum,ne güzel Atatürk heykeli yapmışlar,o kadar yakışmış ki bu şirin ve doğası harika olan yer"e.Bugün yandığını okuyorum,güzelim cennetin.İnşallah fazla zarar görmez!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.