Antalya'da 'Oteller için Satış ve Pazarlama Atölyesi' yapılacak

Antalya'da 'Oteller için Satış ve Pazarlama Atölyesi' yapılacak
Uzun yıllardır yönetici olarak turizm sektörüne hizmet veren Mehmet Mülayim, 14-16 Nisan 2016 tarihlerinde, Antalya’da otel satış ve pazarlama ekiplerine yönelik ‘Mehmet Mülayim ile Satış ve Pazarlama Atölyesi’ni düzenleyecek.


Mehmet Mülayim, otel satış ve pazarlama ekiplerine yönelik 'Mehmet Mülayim ile Satış ve Pazarlama Atölyeleri' düzenleyecek. Önümüzdeki sezonun bilinmezler ile dolu olduğunu ve özellikle otel satış ve pazarlama ekiplerinin moral ve motivasyonlarında ciddi hasarlar olduğunu belirten Mehmet Mülayim, atölyenin amacını şu şekilde açıkladı:

''Bu atölyeyi, otuz yıllık otelcilik ve on beş yıllık satış ve pazarlama yöneticiliği deneyim, bilgi ve tekniklerimi bu zor dönemde profesyonellere aktarmak hedefi ile düzenleyeceğim. Atölyenin amacı, otellerin ve turizm sektörünün içinde bulunduğu zor dönemden çıkması için elimden geldiğince katkı koyabilmek.''
 
Üç günlük Satış ve Pazarlama Atölyesi'nin interaktif, yaratıcılığı körükleyen ve sonuç odaklı dizayn edildiğini söyleyen Mehmet Mülayim bu atölyeyi HTL Consultants etkinlikleri bünyesinde düzenliyor. Katılım için info@htlconsultants.com e-posta adresinden iletişime geçilebilir.
 



Bu Haber 04.04.2016 - 13:23:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.