Ryanair’den Dalaman’a müjdeli haber

Ryanair’den Dalaman’a müjdeli haber
YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, dünyanın farklı bölgelerine uçan Ryanair’in önümüzdeki günlerde Türkiye’de ilk defa Dalaman Havalimanına uçacağı müjdesini verdi.

 
Türkiyenin tanıtımı ve Muğla turizmi için harcadığı yoğun mesai ile tanınan YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç’in Ryan Air CEO’su Davld Obrien ile 2 yıl önce başlayan dostluğu son 3 ayda meyvelerini verdi.

 
Dünyanın farklı bölgelerindeki onlarca destinasyona uçan ve özellikle sık sık seyahat eden turistlerin ilk tercihi olarak biliniyor Ryan Air, önümüzdeki günlerde Türkiye’de ilk defa Dalaman Havalimanına uçacak.
 
''DOSTLUĞUMUZ MEYVELERİİ VERDİ''
 
YDA Dalaman Havalimanı CEO’su Hamdi Güvenç, Ryanair CEO’su Davld Obrien ile 2 yıl önce başlayan dostluklarının son 3 ayda meyvelerini verdiğini anlatarak, “Sayın Obrien ile bu dostluğumuz sayesinde dünyanın farklı bölgelerine uçan Ryanair Ryan Air’in önümüzdeki günlerde Türkiye’de ilk defa Dalaman Havalimanına uçacağı müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu gelişme Davld Obrien’ın kişisel yakınlığı, dostluğumuzun bir sonucu olarak 3 aydaki yoğun görüşme trafiğimizin ardından yaşandı. Bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle SHGM Yetkileri ve Genel Müdür Bahri Kesici ile bizleri bu süreçte cesaretlendiren Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal beylere teşekkürlerimi sunuyorum. Bir ilk olacak olan bu girişimden her 2 tarafta memnun kalacaktır.Bu gelişme ülkemizin ve bölgemizin dünyaya tanıtımı açısından önemli bir hamledir.”dedi. 
 
117 MİLYON YOLCU TAŞIDI
 
Ryanair, 2016 yılında 117 milyon yolcu taşıyarak rekor kırdı.Şirketin 2016 yılındaki yolcu artış oranı yüzde 15’i buldu.
 
Böylece ilk defa düşük maliyetli bir taşıyıcı, Avrupa’daki tüm havayolu ve havayolu gruplarını geride bırakarak yolcu sayısı bakımından zirveye oturdu.
 
Şirketin web sitesini ayda 52 milyon kişi ziyaret ediyor. Ryanair’in sosyal medya hesapları adeta dünyanın en büyük bilboard’ı gibi…
 
 


Bu Haber 15.03.2018 - 20:17:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Super 16.03.2018 - 09:34

    Tebrikler,havacılık adına güzel şeyler oluyor,

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.