Doğuş Grubundan açıklama: Anlaşma sağladık!

Doğuş Grubundan açıklama: Anlaşma sağladık!
Doğuş Grubu, bankalarla yaürüttüğü refinansman (faiz oranı, vade sayısı ve faiz türünün yeniden belirlenmesi) görüşmelerinin sonuçlandığını duyurdu.


Doğuş Grubu tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, “Eş lider bankalarla refinansman işlemimiz konusunda anlaşma sağlanmıştır. Bankalarımızın kendi iç süreçleri devam etmektedir” denildi.



Doğuş Grubu’nun, sahip olduğu geniş hizmet, bilgi ve iş birliği ağını hedeflerine ulaşmak için en etkin şekilde kullandığı belirtilen açıklamada, Türkiye’ye yatırım yapmanın en birinci öncelik olarak görüldüğü belirtildi.    

Açıklamada, devamla şunlar kaydedildi: “Değişen dünya dinamiklerine uyum süreçleri kapsamında paydaşlarımızla yürüttüğümüz çalışmalar hedeflenen şekilde ilerlemektedir. Bu çerçevede bankalarla görüşmelerimize ilişkin olarak; eş lider bankalarla refinansman işlemimiz konusunda anlaşma sağlanmıştır. Bankalarımızın kendi iç süreçleri devam etmektedir. Doğuş Grubu’nun vizyonu, Türkiye’nin bir dünya markası olma yolundaki gayretleri ve çalışmaları ile paralel şekilde devam edecektir.”


Bu Haber 11.08.2018 - 10:18:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.