Batan muhafazakar otele son dakikada 2.200 lirasını kaptırdı, isyan etti

Batan muhafazakar otele son dakikada 2.200 lirasını kaptırdı, isyan etti
Maaşları ödenmediği için çalışanların direniş başlattığı 1453 Bodrum Resort Hotel adlı muhafazakar tesise rezervasyon yapan bir vatandaş 2 bin 200 lirasını kaptırdı.


TurizmGüncel

Ailesiyle birlikte tatile çıkmak için 1453 Bodrum Resort Hotel'e rezervasyon yapan Yunus Özçelik adlı vatandaş 2 bin 200 lirasından oldu.

PARAYI ÖDEDİKTEN 4 SAAT SONRA...

TurizmGüncel'e ulaşarak olayı anlatan Özçelik, ''Muhafazakar bir tesis olduğu için tatilimizi burada geçirmeye karar verdik. Pazartesi günü saat 12.00'de otelle iletişime geçtim ve 5-9 Eylül tarihleri arasında 4 kişi 4 gecelik tatil için talep edilen 2 bin 200 lirayı otelin hesabına havale ettim. 4 saat sonra ise otelin battığı ve işçilerin direniş başlattığı haberini aldım.'' dedi.

BANKA: PARAYI İADE EDEMEYİZ

Olayı duyar duymaz parayı havale ettiği Ziraat Bankası ile iletişime geçtiğini ve EFT'nin iptalini talep ettiğini belirten Yunus Özçelik, ''Ancak banka paranın otelin hesabına aktarıldığını ve karşı taraftan bir yetkilinin izni olmadan iade edemeyeceklerini belirtti.'' bilgisini paylaştı.

''HİÇBİR YETKİLİYE ULAŞAMIYORUZ''

Daha sonra Ege Otelcilik'e ait diğer otelleri aradığını ve parasının iade edilmesini istediğini ifade eden Özçelik, ''rezervasyonu direkt 1453 Bodrum Resort'ten yaptığım için iadenin de ancak buradan yapılabileceğini söylediler. Derdimi anlatacak hiçbir yetkiliye ulaşamadım. Şu anda 5-9 Eylül tarihleri için uçak biletimiz var ancak konaklayacak yerimiz yok. Tek suçumuz, İslami bir otel olduğunu düşündüğümüz bu tesisi tercih etmemiz, yetkililerden yardım bekliyoruz'' dedi.





Bu Haber 24.08.2016 - 11:27:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Gürkan Samancı 25.08.2016 - 05:05

    Biz 4 aile rezervasyon yaptırdık 19-25 eylül arası asıl biz napacağız. Paramızı da alamıyoruz muhattap da yok. Tek yolumuz mahkeme yapacak birşey yok çok şükür avukat tanıdıklarımız var.

  • Ahmet ACAR 24.08.2016 - 12:19

    Arkadaş bu firmanın bodrumda mandarin resort-eos ve sarıyaz otelleri var gidin oralarda kalın nasılsa aynı şirketin tabii eylül 5 e kadar ne olur bilinmez

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.