AtlasGlobal 4 noktaya birden uçuş başlatıyor

AtlasGlobal 4 noktaya birden uçuş başlatıyor
AtlasGlobal'in Almanya, Hollanda ve Kırgızistan'da 4 noktaya uçuş başlattığı açıklandı.


Atlasglobal, uluslararası arenada büyüme hedefleri kapsamında yurtdışında 4 yeni hattı birden satışa açtı. Atlasglobal’in yeni destinasyonları arasında Avrupa’da Amsterdam, Düsseldorf ve Köln, Asya’da ise Kırgızistan’ın başkenti Bişkek bulunuyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleşecek Atlasglobal’in yeni seferlerinin detayları şöyle:

Amsterdam: 18 Haziran’da başlayacak uçuşlar haftanın her günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 10:00’da, Amsterdam’dan ise saat 13:30’da kalkıyor.

Düsseldorf: 11 Haziran’da başlayacak uçuşlar haftanın her günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 09:30’da, Düsseldorf’tan ise 12:50’de kalkıyor.

Köln: 11 Haziran’da başlayacak uçuşlar haftanın her günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 13:25’te, Köln’den ise 17:20’de kalkıyor.

Bişkek: 16 Haziran’da başlayacak uçuşlar Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere haftada beş gün gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 18:55’te, Bişkek’ten ise Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat 04:10’da kalkarak 06:55’te İstanbul’da oluyor.

Atlasglobal yolcuları Amsterdam, Düsseldorf, Köln ve Bişkek’e İstanbul bağlantılı olarak yurtiçi ve yurtdışı diğer uçuş noktalarından uygun bekleme süreleri ile rahatça seyahat edebiliyor.


Bu Haber 28.04.2015 - 09:43:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.