Setur, iPhone ve iPad online rezervasyon hizmeti ile tatilinizi kolaylaştırıyor


 
Ayrıcalıklar dünyası SETUR, iPhone ve iPad için geliştirdiği mobil aplikasyonu ile online yurtiçi otel rezervasyonu uygulamasını hizmete açmıştır. Seyahatseverlerin memnuniyetini ön plana alarak hizmetlerine bu doğrultuda yön vermeyi ilke edinen Setur,  iPhone ve iPad uygulaması ile tatilseverlere pratik ve hızlı tatil imkanı sağlıyor. Tatilinizi planlarken merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz bilgilere, fotoğraflara ve fiyatlara Setur iPad ve iPhone uygulaması ile hızlıca ulaşabilir, en önemlisi istediğiniz her yerden online rezervasyon yapabilirsiniz.
 
Öncelikli hedefi müşteri memnuniyeti olan SETUR, ileriki dönemlerde yurtdışı ve gemi turları içinde online rezervasyon uygulamasına başlayacaktır.
 
SETUR Hakkında
 
1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulmuş olan SETUR ile ilgili bilgiler:
 
SETUR’un turizm alanında verdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanmıştır.
bookinturkey.com  11 yıldır online otel, tur, uçak bileti rezervasyonları, araba kiralama, marina, gulet kiralama hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşımaktadır.Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren  bookinturkey.com, yenilenen web sitesi ve yeni karakteri BUKİ ile hizmet vermeye devam etmektedir. 
SETUR DUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 21 lokasyonda bulunan 32 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği SETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturmaktadır. 
SETUR MARINAS, SETUR ailesinin önemli markalarından biridir. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETUR Marinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme,  


Bu Haber 14.06.2013 - 11:28:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.