Rus turistlerin İran'a ilgisi artıyor

Rus turistlerin İran'a ilgisi artıyor

Rusya'dan İran'a dönük tur talebin hızlı ve güçlü bir artış olduğu belirtiliyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Avrupalı devletlerin ambargoları nedeniyle birlik üyesi ülkelere gitmekte zorlanan Rus turistler, yeni destinasyonlara yüzünü dönüyor. Bu anlamda Rusların ilgili gösterdiği ülkelerden biri de İran oldu.

Russian Express'in analizine göre, Rusların İran'a dönük ekim ayı talebi ağustostakinin 3 kat üzerine çıktı. İran'a dönük grup turlarının hızla satıldığı ve iyi bir rezervasyon derinliği oluştuğu kaydedilen analizde 'Golden Ring Of Persia' turunda ancak 3 Ocak ve sonrası için yer bulunabildiğine dikkat çekildi. Russian Express'in analizinde şu ifadelere yer verildi:

İran ve Rusya arasında gelişen ilişkiler, Asya ve Avrupa'daki pek çok destinasyonun ulaşılabilir olmaktan çıkması iki ülke arasındaki turizmin gelişmesini beraberinde getirdi. İran uygun fiyatları, kısa uçuş mesafesi ve zengin tarihi ile Rusya'da öne çıkıyor.

İran'a seyahat eden Ruslar, benzeri olmayan bu kültür karşısında kendilerini öncü gibi hissedecekler. Güzel korunmuş anıtları, yemyeşil bahçeleri ve turistlere karşı inanılmaz derecede samimi tutumları sayesinde İran kesinlikle turistlerde güçlü bir izlenim oluşturacak."



Bu Haber 20.10.2022 - 08:16:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.