Resort Kongresi'ne kimler katılacak, hangi konular konuşulacak?

Resort Kongresi'ne kimler katılacak, hangi konular konuşulacak?
Uluslararası Resort Kongresi Antalya'da 8'inci kez düzenleniyor.  Jet2Holidays CEO’su Steve Heapy baş konuşmacı, Denizbank CEO’su Hakan Ateş,  Hotelbeds Yön. Kur. Bşk. Joan Vila gibi isimlerin katılacağı kongrede, ekonomik gelişmeler, havacılık sektörü, online ve dijital turizm ve otelcilikte yeni eğilimler gibi sektörle ilgili çok sayıda konu masaya yatırılacak.


Son yıllarda  zor dönemler geçiren turizm sektörü, 2018 yılına umutla girdi. Türk turizmi yeniden yükselen talep ivmesine kavuştu ve yanında süregelen soru ve sorunlar tekrar çözüm masasında yerini aldı. Sorular, sorunlar ve çözümler Resort Kongre’sinde ele alınacak. Bu sorular farklı başlıklar altında, 2018- 2019 yılı ve sonrasına yönelik, Türk turizminin yeri ve geleceği Dünya turizminin önemli aktörleri tarafından değerlendirilecek. Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları, 8. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde ele alınacak.
Kongrenin ana teması  her yıl olduğu gibi “Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği” olacak.

Kongrede ele konular ise şöyle:

*Ekonomik gelişmeleri

*Havacılık sektöründeki gelişmeler

*Türkiye'de turizmin durumu ve Akdeniz bölgesinde rekabet

*Online ve dijital turizmde değişen turist profili

*Rusya yeniden

*Türkiye'nin tanıtımında medyanın rolü

*Otelcilikte yeni eğilimler

*2019 Türkiye turizm ve tanıtma stratejisi

*Konaklama sektöründe neler oluyor?

Bugüne kadar; Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder, Thomas Cook CEO’su Peter Fankhauser, TUI CEO’su Peter Joussen, Der Touristik CEO’su Sören Hartmann gibi etkin isimler konuşmacı olarak katıldı.

Bu yıl kongrede Jet2Holidays CEO’su Steve Heapy baş konuşmacı,  kongre ana sponsoru Denizbank CEO’su Hakan Ateş,  Hotelbeds Yön. Kur. Bşk. Joan Vila, Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, TÜROFED Bşk. Osman Ayık, LMX CEO’su Lars Ludwig, ReviewPro CEO’su Ronald James Frienlander gibi konuşmacılar yer alacak.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) organizasyonu ile  gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzeys karar verici temsilcileri katılacak.  Geçtiğimiz yıl 1300 kişinin katılım sağladığı kongreye,  bu yıl 1500  civarı katılım bekleniyor.

Farklı konu başlıklarında oturumlarla gerçekleşecek Kongre, 28 Kasım 2018’de  Baia Otel Lara’da kokteyl açılış programı ile başlayacak.

#resortkongresi twitter hesabı ve www.aktob.org.tr hesabından canlı yayın yapılarak kongreye interaktif katılım sağlanabilecek. Kayıt linkinden  kayıtlar alınmaya devam etmektedir.


Bu Haber 29.09.2018 - 09:19:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.