Kara Kuvvetleri Komutanını İstanbul'daki otelde soydular

Kara Kuvvetleri Komutanını İstanbul'daki otelde soydular
İstanbul'a turist olarak gelen Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanı Muhammed Rusli, Cezayirli ve Polonyalı olduğu belirtilen iki kişi tarafından soyuldu.

Ailesiyle birlikte İstanbul'a tatile gelen Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanı Muhammed Rusli, Cezayirli ve Polonyalı iki kişi tarafından soyuldu.

Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre, ailesiyle birlikte Bakırköy'de bir otele yerleşen Muhammed Rusli, otelin restoranında yemek yediği sırada yan taraftaki masaya oturan Cezayir uyruklu S. Bouabıd ve Polonya uyruklu A. Raıs isimli iki zanlı, Rusli'nin sandalyede asılı duran çantasındaki cüzdanını çaldı. Çalına cüzdanda 4 bin 100 dolar ve 13 bin lira para olduğu belirtildi.

Yemek sonrası durumu fark eden Endonezya Kara Kuvvetleri Komutanı, durumu otel yönetimine bildirdi. Otel yetkililerin ihbarı üzerine olay yerine gelen İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri restoranın güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu şüphelilerin kimliklerini belirleyen ekipler kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Yürütülen çalışma sonucu, Cezayir uyruklu şüpheli S. Bouabıd (48) ve Polonya uyruklu şüpheli A. Raıs (43) Yeşilköy’de gözaltına alındı.



Bu Haber 05.01.2019 - 11:37:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Can Güngör 05.01.2019 - 02:32

    Ülkeye bu kadar sefil turist getirirseniz olacağı bu adamlar işe dökmüş Türkiye ye gidelim hem tatil hem hırsızlık yapalım kontroller ve turist kalitesi yükselmesi lazım inanın ki dünyanın en iyi turizm bölgesi Türkiye ama en iyi şekilde değerlendiremiyoruz.Başka ülkeleri gezen ne demek istedigimi iyi anlar...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.