Fercan Başkan: İspanya'daki daralma devam edecek

Fercan Başkan: İspanya'daki daralma devam edecek
BW Plus The President Hotel, 18 ile 22 Ocak tarihleri arasında İspanya Madrid’teki Fitur 2012 Turizm Fuarı’na katıldı. Son 15 yıldır İspanyol pazarında etkin ve güçlü bir satış-pazarlama stratejisi yöneten otel, bu yıl da yoğun bir ilgi ve taleple karşılaştı.


Fuarı değerlendiren BW Plus The President Hotel Satış Müdür Yardımcısı Fercan Başkan, şunları söyledi:

“Fuar sırasında, BW Plus The President Hotel’e ilgi, beklentilerimizi karşılayacak seviyede idi. Standımızda çok sayıda, daha önce otelimizde konaklamış veya yakın gelecekte otelimizde konaklamak için rezervasyonunu yaptırmış misafirimizi ağırladık. Bu arada, daha önce konaklayan misafirler, otelimizden duydukları memnuniyeti dile getirirken, yakın tarihte otelimizde konaklayacak olan misafirlerimiz ise BW Plus The President Hotel’i yakın arkadaşlarından sürekli duyduklarını ve otelimizi çok merak ettiklerini belirttiler. Gördüğümüz bu ilgi ve talep, Türk turizmi adına bizleri çok mutlu etmiştir” dedi.


İspanya’da devam eden ekonomik krizden, Türk turizminin de nasibini aldığını anlatan Fercan Başkan, bu yıl da İspanya’dan ülkemize gelecek turist sayısındaki daralmanın devam edebileceğini kaydetti.

Fuar sırasında acentalarla yapılan görüşmelere değinen Fercan Başkan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bilindiği üzere, 2011 yılında İspanya’dan ülkemize gelen turist sayısı %6,61 azalarak 300 bin 84 kişi olarak gerçekleşti. Nitekim İspanya’daki ekonomik kriz devam ediyor. Acentalarla yaptığımız görüşmelerde, bu yıl İspanya’dan Türkiye’ye gelecek turist sayısında daralmanın devam edeceği öngörülmüştür” diye konuştu.

Fercan Başkan, etkinlikler, standa uğrayan ünlüler ve ikramlar nedeniyle Türkiye standına yoğun ilginin gerçekleştiğini sözlerine ekledi.



Bu Haber 27.01.2012 - 12:17:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.