Erdoğan: Turizm dışındaki tüm sektörlerde...

Erdoğan: Turizm dışındaki tüm sektörlerde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurban bayramı öncesi yayınladığı mesajda, Türkiye’de turizm haricindeki tüm sektörlerde hayatın salgın öncesi döneme yaklaştığını söyledi.

Kurban bayramı mesajı yayınlayan Erdoğan, Türkiye’de turizm dışındaki tüm sektörlerin salgın öncesi dönemdeki ritme kavuştuğunu ileri sürdü. Erdoğan, ‘’Türkiye olarak, salgın dönemini, sağlık başta olmak üzere her alanda tüm dünyanın takdirini kazanan bir başarıyla yönettik. Normalleşme süreciyle birlikte, turizm dışındaki hemen tüm sektörlerde hayat, salgın öncesi dönem seviyesine yaklaşan bir ritme kavuştu. TAMAM diye ifade ettiğimiz “temizlik, maske ve mesafe” ilkelerini hayatımızın merkezine yerleştirerek, hem elde ettiğimiz kazanımları korumalı, hem de daha büyük hedeflere doğru yürümeyi sürdürmeliyiz.’’ dedi.


Bu Haber 30.07.2020 - 12:30:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Alper takmak 05.08.2020 - 11:45

    Daha kötü bitik durumda piyasa Adam saraydan konuşuyor güzel tabii , sektörü gez bakalım

  • Antalya da araç kiralama firmaları batıyor 03.08.2020 - 11:19

    Sayın devlet büyüklerimiz. Antalya lı araç kiralama firmaları olarak batıyoruz. Turist yok kredilerimiz var erteledik iş yaparız yazın diye ama iş yok euro yok dolar yok yerli turistte para yok. Antalya da araç kiralama hizmeti veren binlerce firma çok kötü durumda. Rent a carları temsil eden Akkder ve atso da rent a car komıtesı ıle roportaj yapınız sektorun nabzı sokakta tutulur. Kaleıcıne ısıklara gıdın roportaj yapın. Acil kdv iadesi kdv indirimi vergi affı mtv ötelemesi şart

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.