Divan İstanbul City'ye bir kez daha TripAdvisor'dan mükemmellik sertifikası

Divan İstanbul City'ye bir kez daha TripAdvisor'dan mükemmellik sertifikası

 

Divan İstanbul City, 2012 yılının ardından bu yıl da, TripAdvisor kullanıcılarının değerlendirmesiyle “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası” almaya hak kazandı. 50 milyonu aşan ziyaretçisi ve 60 milyonu aşan yorum oranıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından ödüle layık görülen Divan İstanbul City; geçtiğimiz aylarda kapsamlı bir renovasyondan geçerek, yenilenen konforlu odaları, benzersiz lezzetleri ve Divan konukseverliğiyle bir iş otelinden beklenenlerin ötesinde bir hizmet sunuyor.
 
Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan değerlendirme sonucu, Gayrettepe’de bulunan Divan İstanbul City oteli, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Mükemmeliyet Sertifikası”na layık görüldü.
 
Mükemmeliyetçi konukseverliğin ödüllendirildiği bu çok özel sertifikaya, TripAdvisor kullanıcılarının değerlendirmelerine istinaden verdikleri puanlarla belirlenen ratinglerde 5 üzerinden minimum 4 puan alabilmiş oteller sahip olabiliyor. Sitede yer alan otellerin yalnızca %10’unun almaya hak kazandığı bu prestijli ödül; kaliteli, sıradışı ve kusursuz hizmet sunabilen işletmelere sunuluyor.
 
Geçtiğimiz aylarda otelin son üç katındaki odalarının tamamını yenileyen Divan İstanbul City önceden 144 odayla hizmet verirken, renovasyonun ardından 19 adet small single, 65 adet standard, 42 adet deluxe, 3 adet superior, 15 adet junior suite ile 6 adet senior suiteden oluşan toplam 150 oda sayısına ulaştı. Divan İstanbul City, İstanbul’un en büyük iş ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Mecidiyeköy’deki muhteşem konumuyla “business otel” konseptini şehrin merkezine taşıyor.
 
Divan İstanbul City içerisinde yer alan leziz kahvaltılar, iş arkadaşlarıyla öğle yemekleri ve iş sonrası keyifli akşam yemeklerinin değişmez adresi olan Divan City Pub’ta Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunuluyor. Özellikle iş adamlarının müdavimi oldukları Overtime Bar ise; rahat ve modern ortamı, geniş kokteyl menüsü, zengin yerli ve ithal içki seçenekleriyle keyifli bir sohbet ortamı sunuyor. 
 
Divan İstanbul City’nin içerisinde yer alan Puri Spa ise, yalnızca bedeni değil ruhları da tazeliyor. Uzman masör – masözler tarafından yapılan masajlar, yoğun bir iş gününün ardından yorgunluk atmak için farklı alternatifler sunuyor.   


Bu Haber 17.06.2013 - 15:29:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.