Denizlili otelcilerden yerli turiste dönük kampanya: Termal iyi gelir

Denizlili otelcilerden yerli turiste dönük kampanya: Termal iyi gelir
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (DENTUROD), Rusya ile yaşanan kriz ve Avrupa'dan gelecek turist sayısındaki belirsizlik sebebiyle yerli turiste dönük kampanya başlattı. 10 otelin desteğiyle yürütülecek 'Termal iyi gelir' kampanyası çerçevesinde, yerli turistler düşük fiyatlara konaklama yapabilecek.


Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, yerli turistler için 10 otelin desteğiyle "Termal iyi gelir" kampanyası başlattıklarını açıkladı. Kampanyanın internet adresi "www.termaliyigelir. com" adresine girenlerin her şey dahil 99 liradan 4 ve 5 yıldızlı otellerde kalabileceğini ifade eden Şen, "Rusya ile yaşanan uçak krizinden sonra gelen turist sayısı azalacak. Avrupa'dan gelecek turist sayısını öngöremiyoruz. Bu nedenle yerli turist önemli" diye konuştu. 

'OTELLERİMİZ YERLİ TURİST İÇİN İNDİRİME GİTTİ'
 
YeniAsır'dan Hasan Durna'nın haberine göre, siteden yerli turistlerin Pamukkale ve Karahayıt'ta 5 bin yatak kapasitesine sahip 4 ve 5 yıldızlı 10 otelde rezervasyon yaptırabileceğini bildiren Gazi Murat Şen, şunları söyledi:

"Fiyatlar uygun. Otellerimiz yerli turist için indirime gitti. Günlük 99 TL'den başlayan fiyatlarla termal turizm sektörümüz hizmet verecek. Kış günlerini yerli turistlerin termal turizmle değerlendirmesini istiyoruz" dedi. 



Bu Haber 20.02.2016 - 10:30:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.