8. Turizm Teknolojileri Günü 24 Ekim’de kapılarını açacak

8. Turizm Teknolojileri Günü 24 Ekim’de kapılarını açacak

Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi tarafından düzenlenen “Turizm Teknolojileri Günü” 24 Ekim’de 8. kez gerçekleşecek.


Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Antalya Şubesi, Cumhuriyet’in 100. yılında turizm ve bilişim profesyonellerini, bir araya getirecek bir etkinliğe imza atıyor. Bu yıl 24 Ekim’de 8. kez düzenlenecek olan "Turizm Teknolojileri Günü" Türkiye turizm sektörünün teknoloji ile mevcut durumunu ve geleceğini nasıl şekillendirebileceğini ele alacak.

Turizmin geleceği: Teknolojik yeniliklerle şekilleniyor

Bu yıl gerçekleşecek etkinlik, turizm sektörünün geleceğini şekillendiren teknolojik yeniliklere odaklanacak. Etkinlik, otelcilikten seyahat teknolojilerine, müşteri deneyiminden veri analitiğine kadar turizm sektöründeki teknolojik gelişmeleri ele alacak.

Sektör liderlerinin sunumları ve ilham verici konuşmalar

Etkinlik, sektör liderlerinin ve uzmanların sunumlarına ev sahipliği yapacak. Her bir sunum, katılımcılara turizm ve teknolojinin nasıl birleştiğini daha iyi anlama ve kendi işlerinde bu bilgileri nasıl kullanabileceklerini keşfetme şansı verecek.

Sektöre yön verenler paneli turizmci ve yazar Emir Hepoğlu moderatörlüğünde; Concorde Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Erkan Yağcı, Cömertoğlu Otelcilik ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, Limak International Hotels & Resorts Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul Genel Müdürü Tunç Batum katılımıyla gerçekleşecek.

Öte yandan etkinlikte, Stratejik Yönetim & İş Zekası Danışmanı, ABD Merkez Bankası Fed Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, Turizm ve Teknoloji konulu semineri ile sahne alacak.

Cumhuriyet’in 100. Yılı nedeniyle özel olarak dizayn edilen etkinlikte gazeteci, yazar, belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk sahnede ülkemizin 100 yılını sunumu ile aktaracak.

Networking ve iş bağlantıları

Etkinlik, sadece bilgi paylaşımı için değil aynı zamanda yeni iş bağlantıları kurmak ve networking için de bir platform sunacak. Katılımcılar, etkinlik boyunca sektörün önde gelen firmalarının temsilcileri ile bir araya gelme ve iş dünyasındaki fırsatları değerlendirme şansı bulacak.

TBD Antalya Şubesi Başkanı Cem Başer, "Sizleri bu önemli etkinlikte aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim. Turizm ve teknoloji dünyalarının bir araya geldiği bu etkinlikte, sektörün en son gelişmelerini paylaşacak ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı bulacaksınız. Geleceğin turizm teknolojilerini birlikte keşfetmek için sizi bekliyoruz" dedi.



Bu Haber 17.10.2023 - 13:00:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.