TBD Antalya şubesi 11 Şubat’ta seçime gidiyor

TBD Antalya şubesi 11 Şubat’ta seçime gidiyor

Türkiye Bilişim Derneği Antalya şubesi seçimli olağan genel kurulu 11 Şubat’ta yapılacak.


İki yılda bir yapılan, Türkiye Bilişim Derneği Antalya şubesi seçimli olağan genel kurulu 11 Şubat’ta Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezinde (ASSİM) gerçekleştirilecek.

Saat 15:00’te oy kullanımı için sandıkların hazır olacağı ve tüm üyelere dijital kanallardan katılım çağrısı yapıldı.

Adaylığını ilk açıklayan ekip olan “Kırmızı Liste”  Aydın Seçkin başkanlığında, sektörün önde gelen bilişim profesyonelleri ile buluşmaya devam ediyor. Antalya’da gerçekleştirilen lansman yemeği ve sonrasında Manavgat bölgesinde yapılan etkinlikte misafir edilen katılımcılara, aday yönetim kurulu ve projeler tanıtıldı.

TBD Antalya seçimleri hakkında konuşan yönetim kurulu başkan adayı Aydın Seçkin şu sözlere yer verdi: “Ben de bir IT çalışanıyım. Aynı zamanda ekibim IT çalışanları ile bilişim sektöründe faaliyet gösteren firma yöneticilerinden oluşmaktadır. Kadromuzu kurarken camiamızın her kesimine hitap edecek profesyonelleri bir araya getirmeye özen gösterdik. Derneğimiz mevcut başkan ve geçmiş yönetimlerin emekleriyle bugünlere gelmiştir. Bir değişim ve heyecana ihtiyaç olduğu kanaatiyle şimdiye kadar yapılmamış olanları yapmak, yapılanların ise üzerine koymak için bu yola çıktık. Kurumsal bakış açısıyla görev ve sorumluluk alanları yaratıp aday yönetim kurulu üyelerine delege ettik. Çok çalıştık, iyi hazırlandık.  Seçime katılacak tüm oluşumların bizimle değil projelerimizle yarışmasını ümit ediyoruz. Odağımız üye ve dernek menfaatidir. ” dedi.              

‘Ortak akıl’ sloganıyla yola çıkan kırmızı liste ekibi, 8 ana başlıkta topladığı projelerini bilişim sektörünün önde gelen üye yöneticilerinin katıldığı toplantılarda detaylı sunumlarla anlattı.

Ayrıca ekip manifestosunda; üye kullanımına açık ofis, eğitim salonu, özlük hakları için çalışmalar ve istihdam sorunlarıyla mücadele, çalışma grupları, eğitim konuları ve üye yararına beklentileri karşılayacak daha birçok önemli konuyu projelendiren ekip tek endişelerinin vaatlerini iki yıla sığdırmak olduğunu belirtti.

Siber Güvenlik uzmanı Erdal Özkaya’nın konuk konuşmacı olarak yer aldığı lansman etkinliğinde yaptığı sunum ise büyük ilgi gördü.

Kırmızı liste yönetim kurulu aday ekibi şu isimlerden oluşuyor:

Aydın Seçkin – Yönetim kurulu başkan adayı

Kirman Hotels – Bilgi teknolojileri direktörü

Ali Arıcı – Yönetim kurulu başkan yardımcısı adayı

Protalya Bilgi Teknolojileri – Founder & Ceo

Özgür Uluırmak - Sayman

Alva Donna Hotels – Corporate System Manager

Erem Dayanç – Genel Sekreter, Dış İlişkiler

Erem Tekonoloji – CEO

Meral Tolunay – İletişim, Halkla İlişkiler

Lorien Bilişim Tasarım – Founder

Berat Hisarkaya – Üye veritabanı ve yazman

Maxx Royal & Voyage Hotels – Sales & Marketing Headquarters It Manager

Halil Doğan – İl ve ilçeler sorumlusu

Arcanus Hotels – It Manager



Bu Haber 02.02.2023 - 15:26:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.