Turizm Fuarı ve Gastronomi Turizmi Kongresi 10 Aralık’ta başlıyor

Turizm Fuarı ve Gastronomi Turizmi Kongresi 10 Aralık’ta başlıyor
8 yıldır başarı ile organize edilen Travel Turkey İzmir – 9. Turizm Fuar ve Kongresi ve fuar ile eş zamanlı olarak ilk kez düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi için geri sayım başladı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür Sanat İşleri Tic. A.Ş.  (İZFAŞ) ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığıyla gerçekleştirilen Turizm Fuarı 10 – 13 Aralık 2015 tarihlerinde, Fuar İzmir’in B ve C hollerinde gerçekleştirilecek.

Her yıl büyümesini sürdüren Türk turizm sektörünün başarılı organizasyonu Travel Turkey İzmir’de bu yıl “Kosova” Partner Ülke, “Adana” Partner İl olarak yer alacak.

ULUSLARARASI ZİYARETÇİLERİN İLGİSİ ARTIYOR

Özellikle uluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen Travel Turkey İzmir’de, Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak.

ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

Bu yıl ilk kez uygulanan online randevu sistemi ile fuar öncesi randevulaşarak görüşme imkânı sağlanan katılımcılar ile yabancı satın alıcılar arasında Türkiye’nin turizm gelirlerini arttıran sözleşmelere imza atılması hedefleniyor.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuar,  İzmir Ticaret Odası (İZTO), T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB), tarafından destekleniyor.

Profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize edilen Travel Turkey İzmir’de, C holü ve Yöresel Lezzetler alanı fuar süresince; B holü yalnızca hafta sonu halka açık olacak.

GENİŞ BİR YELPAZEDEN ONLARCA KURUM, DERNEK VE BİRLİK KATILIYOR

Seyahat Acentaları, Tur Operatörleri, Oteller / Zincir Oteller / Tatil Köyleri, Kafe ve Restoranlar, Bankacılık ve Sigorta Firmaları, Dalış Okulları, Havayolları, Kafe, Bar, Otel Ekipmanları Firmaları, İş ve Kongre Turizmi, Sağlık Turizmi, Yat ve Kurvaziyer Turizmi / Marina, Aktif ve Macera Turizmi, Kültür Turizmi, Spor ve Golf Turizmi, Turizm Teknolojisi, Turizm Taşımacılığı, Eğitim Turizmi, Bakanlıklar, Konsolosluklar, Uluslararası Turizm Otoriteleri & Borsaları, Belediyeler, Kültür Turizmi Valilikler / İl Kültür Turizm Müdürlükleri, Kalkınma Ajansları, Turizm Birlik ve Dernekleri, Turizm Medyası’nın katılacağı Travel Turkey İzmir Fuarı, dünya turizmini  birkez daha İzmir’de buluşacak.
Travel Turkey İzmir’de; havayolu sponsoru Türk Hava Yolları (THY), medya sponsoru ise Hürriyet.

GASTRONOMİ KONGRESİ DE YAPILACAK

Öte yandan Fuar İzmir’in D holü Oditoryum’da düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi; İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB), İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü (İEÜ), TÜRSAB Fuarcılık Hizmetleri Tic. A.Ş. ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür Sanat İşleri Tic. A.Ş.  (İZFAŞ) tarafından organize ediliyor.

Gastronomi dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek kongre, 3 gün sürecek. Kongrenin ana sponsoru Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olurken platin sponsoru Trakya Kalkınma Ajansı, çanta sponsoru Urla Belediyesi, iş ortağı Dünya Gurme Şehirler Ağı (Reseau Delice), Türk Hava Yolları (THY), We’r from Turkey, hizmet sponsorları ise Dekante, Gürçelik, Kapp, Migros ve Rational.

ONLINE KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ





Bu Haber 01.12.2015 - 14:57:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.