Thomas Cook, çalıştığı 45 bin oteli online ortamda izlemeye alıyor

Thomas Cook, çalıştığı 45 bin oteli online ortamda izlemeye alıyor
İngiliz tur operatörü Thomas Cook, birlikte çalıştığı 45 binin üzerinde otelin online ortamda izlenmesi ve kalite kontrol takibinin yapılması amacıyla TrustYou adlı online itibar şirketi ile anlaşma sağladı.


TurizmGüncel

Anlaşma çerçevesinde TrustYou, sahip olduğu ORM sistemi sayesinde Thomas Cook'un çalıştığı 45 bin oteli internet ortamında takibe alacak. Bu oteller için dünyanın her tarafından yazılan yorumlar incelenecek. Otellerin kalite konusundaki eksiklikleri tespit edilip raporlaştırılacak.

Sonuçların direkt olarak otelcilerle paylaşılacağını açıklayan Thomas Cook, bu sayede tüketicilere sunulan kalitenin garanti altına alınacağını kaydetti.

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Thomas Cook CEO'su Peter Frankhauser, “Kalite, müşterilerimize en iyi tatil deneyimini yaşatma noktasındaki stratejimizin temel anahtarı. Anlaşma yaptığımız TrustYou şirketi, sahip olduğu sofistike teknoloji sayesinde, otelllerin eksiklerini/yanlışlarını belirleyip onlara direkt bildirecek, tavsiyelerde bulunacak. Bu sayede, standartlarımız yüksek seviyede kalacak.” değerlendirmesini yaptı.


Bu Haber 20.08.2014 - 12:34:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Webius 20.08.2014 - 05:07

    TrustYou benzeri bir ürün olan ve ülkemizde en çok kullanılan portal olan ReviewPronun Türkiye Satış Temsilciliğini yapmaktayız. Özellikle per102ormans açısından ve destek açısından güzel bir ürün ve tüm otelci dostlarımıza tavsiye ederiz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.