Sarıgerme'deki lüks otelin havuzunda korkunç ölüm

Sarıgerme'deki lüks otelin havuzunda korkunç ölüm
İsrailli işadamı ile Kolombiyalı ünlü bir spor spikeri, 11 yaşındaki kızları Sofia ile birlikte geçen ay tatil için Muğla Sarıgerme'ye geldi. Çiftin küçük kızı, saçları havuzun havalandırma motoruna dolanınca, boğularak yaşamını yitirdi.


Kolombiya'nın en ünlü spor spikerlerinden Jacquelıne Cepeda Perez ve İsrailli işadamı eşi Victor Enrıque El Khoury Sejnaui, geçen ay 11 yaşındaki kızları Sofia El Khoury Sejnaui ile birlikte, tatil için Muğla-Sarıgermede'deki lüks bir otele geldi. Çiftin 11 yaşındaki kızları Sofia'nın saçları, otelin kaydırak havuzunda havalandırma motoruna dolanınca, küçük kız yaşamını yitirdi.

ÖZEL HAVA AMBULANSI İLE İSRAİL'E GÖTÜRÜLDÜ
 
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Ramazan Bayramı'nın son günü anne ve baba havuzun kenarında arkadaşlarıyla güneşlenirken, küçük Sofia kaydırağa çıktı. Havuza atladıktan sonra yüzeye çıkmayan Sofia'yı havuza atlayan babası saçlarını keserek çıkardı. Uzun süre nefessiz kalan Sofia, Ortaca'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Uzun süre yoğun bakımda kalan Sofia'nın, özel hava ambulansı ile İsrail'e götürülmesine karar verildi. Ancak Sofia, tüm çabalara rağmen kurtulamadı.

AİLE DAVA AÇACAK

Sarıgerme Jandarma Komutanlığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürerken, ailenin dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.


Bu Haber 05.08.2015 - 10:08:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.