Rusya, Türkiye ile arasındaki vizesiz rejimi askıya alıyor

Rusya, Türkiye ile arasındaki vizesiz rejimi askıya alıyor
Rusya'nın iki ülke arasındaki vizesiz rejimi 1 Ocak'tan itibaren askıya alacağı belirtiliyor.


TurizmGüncel

Ria Navosti'de yer alan habere göre Rusya, Türkiye ile vizesiz rejimi 1 Ocak 2016'dan itibaren askıya alıyor. Açıklama, Dışişleri Bakanı Sergey Lavros'dan geldi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko, Türkiye'nin iki ülke arasındaki ilişkileri bozmak için her şeyi yaptığını iddia etti. Matviyenko "Bu nedenle Rusya liderliği türkiye ve Rusya arasındaki vizesiz rejimi askıya aldı. 1 Ocak 2016'dan itibaren yeniden vizeli rejime geçilecek." dedi.


Bu Haber 27.11.2015 - 16:19:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • SAVAŞ ÇANLARI ÇALIYOR 28.11.2015 - 09:12

    SON SEÇİMLERDE İNSANLAR ZORLA OLSADA EKONOMİ TURİZM DÜZELSİN DİYE MAULP PARTİYE OY VERDİLER, SAVAŞ ÇIKMASIN İSTİKRAR DEVAM ETSİN DİYE VERDİLER. ANCAK SON YAPILAN İŞLERDE ÜLKEMİZE ZORA SOKULMAK İSTENİLİYOR, YILLARDIR BU SURİYE BİR BATAKLIK DİYENLER HAKLIYMIŞ. SURİYELİ GÖÇMENLERE HARCANAN PARALAR 10 MİLYAR DOLARA YAKLAŞTI, VE HALA DEVAM EDİYOR HARCANMAYA. AYRICA TURİZME DARBE GELDİ, YAŞ SEBZE MEYVE İHRAACATINA DARBE GELDİ, VE DİĞER ALANLARA DA AĞIR DARBELER ALDIK, YILLARDIR YUNANİSTAN SÜREKLİ SINIRLARIMIZI HAVA SAHAMIZI İHLAL EDİYOR KAÇ KERE UÇAKLARINI DÜŞÜRDÜK ? BUNU KENDİMİZE SORMAK GEREK. BU BİR OYUN DEĞİL, RUSYA DÜNYA DEVLERİ ARASINDA BİR ÜLKE VE 3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKARTABILECEK BİR GÜCE SAHİP DELİ BİR BAŞKANA SAHİP BİZLERDEN İYİ OLMASIN :d

  • İbrahim 27.11.2015 - 05:06

    Hayırlı olsun.... Ulkemizi bu hallere düşürenler utansın. Umarım yakın bir zamanda düzelir

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.