Özcan Tahincioğlu, İstinye'ye yapacağı projeyi açıkladı

Özcan Tahincioğlu, İstinye'ye yapacağı projeyi açıkladı
Emlak Konut’un İstinye’deki arsa satışı ihalesinde 3.67 milyar liralık en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yapacakları projenin bir otel ve otel etrafındaki apart otel dairelerden oluşacağını açıkladı.


Milliyet'ten Duygu Erdoğan'a konuşan Tahincioğlu, 150 dönümlük arsaya yatay mimaride genelde 2 katlı, en yükseği 3 katlı yapılar uygulayacaklarını söyledi. Bir otel ve etrafında apart otel dairelerle cadde mağazalarına yer verilecek projedeki 50 dönümlük bölümün yapıya uygun olmadığını belirten Tahincioğlu, “Burası park alanı ve sosyal alanlar olarak değerlendireceğiz, projelendirme aşamasındayız. Bir yıl içinde burada doğru proje ve doğru fiyatlarla lansmana çıkmayı hedefliyoruz, 2016 ortasını bulacak” dedi. Birkaç farklı konseptte proje çizdireceklerini belirten Tahincioğlu, çalışacakları yerli ya da yabancı mimari grubu bu şekilde seçeceklerini kaydetti.

Otelle ilgili birkaç uluslararası markayla görüştüklerini açıklayan Tahincioğlu, “Konusunda uzman, iyi bir markayla , iyi bir hizmet verebilecek otel grubuyla ilerleyeceğiz. İmzalar atılmadan çok ciddi bir talep yazdırma listesi oluştu. İnsanlar ‘bizi de unutmayın’ diye ismini yazdırmış durumda. Haziran başına kadar tüm imzalarımızı bitirebilirse, bir sene sonra ruhsatımızı almayı önümüzdeki yılın ortasında inşaata başlamayı, üç senelik de bir inşaat çalışması yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.


Bu Haber 30.03.2015 - 09:51:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.