Muğla ormanları geceden beri yanıyor

Muğla ormanları geceden beri yanıyor
Milas'ta dün başlayan yangın söndürülemedi. Gece boyunca devam eden yangına sabahın ilk ışıklarıyla 4 uçak, 8 helikopter ile müdahale edilmeye başlandı.

 
 Muğla'da dün başlayan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Milas ilçesine bağlı Köyiçi Mezarlık mevkiinde başlayan, Türkevleri ve Çökertme mahallelerine de sıçrayan orman yangını, gece boyunca devam etti. Yangının Kemerköy Termik Santrali'ne ulaşmaması için mücadele veren yer ekiplerine, günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale ekipleri de destek vermeye başladı. 


Bu Haber 23.08.2014 - 12:17:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hakan MERTGENÇ 25.08.2014 - 09:18

    Yazık, çok yazık. Bir ormanın oluşması en az 50 yıl alıyor. Bölge turizm bölgesi. Zaten iç bölgelerimiz kurak, yeşil kalan kıyı şeridimiz onunda bir bölümü betonlaştı, kalan kısmını korumasını bilmemiz lazım. Başta ilke iklimi için ve turizm için bu alanları korumak adına önlemlerin alınması lazımdı. Her sene aynı felaket. Ne birileri buralardan kenine fayda çıkartsın ne de bu ormanlarımız dikkatsizlikten yok olsun. Alan başta Orman ve Su İşleri Bakanlığı sorumluluğunda. Masa başında oturacağınıza alana inin.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.