MNG Turizm Blog Yayında

MNG Turizm Blog Yayında
Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile turizm sektöründe adı “ayrıcalıklı tatil” ile birleşen MNG Turizm’in; yeni seyahat blogu blog.mngturizm.com yayın hayatına başladı.

Seyahat kültürü konusunda önemli bir referans kaynağı olma iddiasındaki MNG Turizm Blog, yazı ve fotoğrafları ile zengin bir içerik sunuyor. Blog’da Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gezilecek yerler ve kültürleri konusunda bilgi veriliyor. Seyahat rehberi mantığı ile hazırlanan MNG Turizm Blog’da alışverişten, şehirlerin en güzel lezzetlerin tadılacağı restoranlara kadar gidilecek yerler detaylı olarak tanıtılıyor. 
 
Sosyal medyanın, şirketlere ürün ve hizmet tanıtımının yanında müşterileri ilişkilerini güçlendirme fırsatı verdiğine dikkat çeken MNG Turizm Genel Müdürü Oğuz Terzi, “bu nedenle sosyal medyayı ciddiye alıyor ve kullanımı konusunda yatırım yapıyoruz” dedi.
 
MNG Turizm Blog’unun özellikle seyahat ve kültürüne yönelik yayın yapacağını belirten Oğuz Terzi şöyle devam etti: “Amacımız seyahat severlerin tatil planlarını yaparken ihtiyacı olan tüm bilgilere kavuşmasını sağlamak. Sektörle ilgili tüm trendleri takip edebileceği, faydalı bilgilere erişebileceği ama aynı zamanda renkli, eğlenceli bir blog yaratmak istedik. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Blogda aynı zamanda takipçilerimizin katılacağı bazı projelerde yer alacak. İlk projemizin ismi ‘Şehriniz Değişmeden En Güzel Kareleri Yakalayın’. Sokağımızda, mahallemizde, şehrimizde yer alan unutulmaya yüz tutmuş ya da yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan güzelliklerin, dokunun, tarihi mekanların, zanaatların ve insan portrelerinin fotoğraflarından oluşan dijital bir sergi açacağız. MNG Turizm Blog’un seyahat etmeyi seven, farklı kültürleri tanımak isteyen herkes tarafından keyifle takip edileceğine inanıyorum” dedi.  
 


Bu Haber 22.04.2014 - 14:56:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.