İstanbul'da lüks otel mutfağında yangın

İstanbul'da lüks otel mutfağında yangın
İstanbul Ortaköy'de lüks bir otelin mutfak kısmında çıkan yangın panik yarattı. Müşteriler tahliye edildi, yangın ucuz atlatıldı.


Yangın, 5 katlı Radisson Blu Bosphorus Hotel'in mutfak kısmında çıktı. O sırada zeminin iki kat aşağısında bulunan mutfakta otelin aşçıları çalışıyordu. Yangın kısa sürede büyüyünce, duman otelin diğer katlarına da sıçradı.

Olay yerine gelen itfaiye yangını kontrol altına aldı. Bu arada, otel personeli, itfaiyenin çalışmalarını görüntüleyen basın mensupları arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Dumanın tamamen tahliye edilmesinin ardından müşteriler farklı otellere transfer edildi.


Bu Haber 11.12.2014 - 10:27:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Serdar Sağlamtunç, FCSI 11.12.2014 - 01:48

    Mutfak yangınları çok tehlikelidir. Ancak bizim eğitim programlarında ve yaptığımız projelerde böyle bir şey söz konusu bile değildir. Çünkü işin başında alt yapı ve doğru proje yaparsanız mutfakta yangın olmaz. Ha belki neden oluyor diye sorgulayabilirsiniz. Körler ve sağırların doluşturduğu bir piyasada yaşananalar gayet normal. Teknik bilgi, birikim ve deneyimle birlikte profesyonel hizmetin öneminin projelerin içine katılmaması sonucur bu yaşananlar. Sırada hangi tesis var?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.